ismailx1 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Merhaba. Ben hikayeli oyun oynuyorum. Uzaklaşıyorum, monitör dibine girmiyorum, gözüm 1.30 saatte kızarıyor ve aciyor ama PUBG gibi oyunlar oynayınca monitör yaklaşıyorum ama gözüm kizarmiyor o kadar. Sizce neden? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025
Merhaba. Ben hikayeli oyun oynuyorum. Uzaklaşıyorum, monitör dibine girmiyorum, gözüm 1.30 saatte kızarıyor ve aciyor ama PUBG gibi oyunlar oynayınca monitör yaklaşıyorum ama gözüm kizarmiyor o kadar. Sizce neden?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 8 Nisan 2025 #2 Renk ile kontrast dengenizle alakalı olabilir mi? Değiştirip tekrar dener misiniz?
Dom Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 387 Çözümler 2 8 Nisan 2025 #3 Dinlendirici gözlük alınız. Bu ışığı kıran izole eden camlar var birde onlardan tercih edin.
ismailx1 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 Dom dedi: Dinlendirici gözlük alınız. Bu ışığı kıran izole eden camlar var birde onlardan tercih edin. Genişletmek için tıkla... Nvidia app dan ful ayarları düşürdüm etkisi oldu bide gece ışığı açtım 30 yuzde Dom dedi: Dinlendirici gözlük alınız. Bu ışığı kıran izole eden camlar var birde onlardan tercih edin. Genişletmek için tıkla... Bide dinlendirici gozlugum var ama doktor fazla kullanmayın dedi
Dom dedi: Dinlendirici gözlük alınız. Bu ışığı kıran izole eden camlar var birde onlardan tercih edin. Genişletmek için tıkla... Nvidia app dan ful ayarları düşürdüm etkisi oldu bide gece ışığı açtım 30 yuzde Dom dedi: Dinlendirici gözlük alınız. Bu ışığı kıran izole eden camlar var birde onlardan tercih edin. Genişletmek için tıkla... Bide dinlendirici gozlugum var ama doktor fazla kullanmayın dedi