ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 8 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar kullandıgım monitör =SAMSUNG 24 Bu monitör uzun kullanımda gözlerimi aşırı derecede yoruyor. 144Hz bir monitöre geçmek istiyordum zaten. Sizce ergonomik ve oyun performanslı hangi monitörü almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2020
Arkadaşlar kullandıgım monitör =SAMSUNG 24 Bu monitör uzun kullanımda gözlerimi aşırı derecede yoruyor. 144Hz bir monitöre geçmek istiyordum zaten. Sizce ergonomik ve oyun performanslı hangi monitörü almalıyım?
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 8 Eylül 2020 #2 Bütçe verirsen daha iyi yardımcı oluruz. VA panel gözünü nasıl yoruyor onu da anlamadım.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.932 Makaleler 4 Çözümler 101 8 Eylül 2020 #3 VA panel çok göz yormaz hocam, ama yoruyorsa google'da karanlık tema eklentisi ekleyebilirsiniz. Bütçe?
VA panel çok göz yormaz hocam, ama yoruyorsa google'da karanlık tema eklentisi ekleyebilirsiniz. Bütçe?
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.719 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #4 Bütçeniz ne kadar?
eminilhan Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 507 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #5 Problem monitörde değil sizde, bende Bende de 4K IPS var ama yoruyor. sAmoled telefon da yoruyor. Kitap da yoruyor. Gözlerimiz bozuk.
Problem monitörde değil sizde, bende Bende de 4K IPS var ama yoruyor. sAmoled telefon da yoruyor. Kitap da yoruyor. Gözlerimiz bozuk.
ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 8 Eylül 2020 #6 326001 dedi: VA panel çok göz yormaz hocam, ama yoruyorsa google'da karanlık tema eklentisi ekleyebilirsiniz. Bütçe? Genişletmek için tıkla... Söylemesi ayıptır hocam maddi durumum iyi bütçe önemli değil kaliteli monitörü önerirseniz satın alacagım. tesekkurler fieryz dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 144hz 1080p markalı monitör olsun fiyat önemli değil ama sorunsuz kullanabılecegım bır monıtor olsun hocam Typhon18 dedi: Bütçe verirsen daha iyi yardımcı oluruz. VA panel gözünü nasıl yoruyor onu da anlamadım. Genişletmek için tıkla... bütçe sorunum yok hocam en iyi ürünü önerirseniz mutlu olurum teşekkürler
326001 dedi: VA panel çok göz yormaz hocam, ama yoruyorsa google'da karanlık tema eklentisi ekleyebilirsiniz. Bütçe? Genişletmek için tıkla... Söylemesi ayıptır hocam maddi durumum iyi bütçe önemli değil kaliteli monitörü önerirseniz satın alacagım. tesekkurler fieryz dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 144hz 1080p markalı monitör olsun fiyat önemli değil ama sorunsuz kullanabılecegım bır monıtor olsun hocam Typhon18 dedi: Bütçe verirsen daha iyi yardımcı oluruz. VA panel gözünü nasıl yoruyor onu da anlamadım. Genişletmek için tıkla... bütçe sorunum yok hocam en iyi ürünü önerirseniz mutlu olurum teşekkürler