Monitör gözlerimi yoruyor

HainCrixus

Decapat
Daha fazla  
Akşamları nedense bakınca gözlerim patates gibi oluyor. Sanki aptalmışım gibi gözüküyorum. Hani ilk kez açarsın monitöre bakarsın ya o zevk yok neden oluyor olabilir?

Parlaklık kısabilirsiniz. Renk ayarlarınız doğru mu kontrol edebilirsiniz. Low blue light varsa monitörde o ayarı yükseltin. Monitörünüzde eyecare teknolojisi var mı o da önemli.

Akşamları nedense bakınca gözlerim patates gibi oluyor. Sanki aptalmışım gibi gözüküyorum. Hani ilk kez açarsın monitöre bakarsın ya o zevk yok neden oluyor olabilir?

Monitöre bakış açınızı değiştirin, wallpaper değiştirin, parlaklık ayarlarını düzenleyin ancak bunlar fayda etmiyorsa hocam siz PC'den sıkılmışsınız demektir

Herhangi bir eczaneden gidip suni gözyaşı damlası alabilirsin. İşim gereği ben de akşama kadar bilgisayar başındayım ve gözyaşı damlası damlattıktan sonra bi' ferahlama geliyor, resmen 4k'ya çıkıyor görüntü. Kesinlikle denemeni tavsiye ederim.

Herhangi bir eczaneden gidip suni gözyaşı damlası alabilirsin. İşim gereği ben de akşama kadar bilgisayar başındayım ve gözyaşı damlası damlattıktan sonra bi' ferahlama geliyor, resmen 4K'ya çıkıyor görüntü. Kesinlikle denemeni tavsiye ederim.

Damla kullanmamı yasakladılar hocam mavi camlı gözlük verdiler deneyebilirsiniz gayet memnunum

Mavi ışık filtreli gözlük almayı ben de düşünüyorum bu aralar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı