Parlaklığı kıs, F.lux indir. Günün saatlerine göre ekranın ışığını değiştiriyor ve beyaz bir ekran yerine daha yumuşak ve gözü yormayacak sarı bir ekran yapıyor.
Windows'un sarı ışık modunu kullan akşamları ve ClickMonitorDDC5.1 programını kullan. Monitörün ayarlarına girmeden parlaklık, kontrast ve varsa hoparlör ayarlarını değiştirebiliyorsun böylece akşamları zahmetsizce düşürürsün.
Temel sebebi monitörün birden çok modu olması ve ilk başta resim modunda olmasıymış. Monitör parlıyordu adeta Yorumlarınız için teşekkür ederim. Standart moda aldım. Ama 18."'den 23" inch'e geçmek biraz garip oldu
Temel sebebi monitörün birden çok modu olması ve ilk başta resim modunda olmasıymış. Monitör parlıyordu adeta Yorumlarınız için teşekkür ederim. Standart moda aldım. Ama 18."'den 23" inch'e geçmek biraz garip oldu
Geçen ay ben de 17'den 24'e geçtim. Cidden çok fark ediyor. Sonunda almışsınız monitörü güle güle kullanın bu arada [emoji4]
Ayrıca mavi ışık filtresi indirirseniz bir nebze daha az yorar.
Geçen ay ben de 17'den 24'e geçtim. Cidden çok fark ediyor. Sonunda almışsınız monitörü güle güle kullanın bu arada [emoji4]
Ayrıca mavi ışık filtresi indirirseniz bir nebze daha az yorar.