Monitör going to sleep düzeltilir mi?

40ayak

Picopat
Makaleler
1
Monitörüm VGA girişli kasam da VGA giriş olmadığı için adaptör aldım neyse kasaya taktım monitörü fişe taktım açıldı HP yazısı gözüktü sonra "monitör going to sleep"
Yazısı geldi ve kapandı monitörüm biraz eski 12 yıllık falan. Kasadaki ışıklar falan yanıyor zaten kasayı yeni aldım denedim ve anlattıklarım oldu. Sizce sorun kasada mı monitörde mi adaptör de mi? Monitör eski sistemimde çalışıyor.Bu arada kasayı hiç çalıştırmak nasip olmadı.

O bir ayar yüzünden öyle olmuş o ayarı kapatın ayar adı: Auto sleep.

Monitör menü>ayarlar>autosleep>off yapın o da olmazsa ekran kartı veya RAM'de temazsızlık var.
Oda olmazsa lütfen parçaların adlarını atın.
Oldu mu?

Monitör menü>ayarlar>autosleep>off yapın o da olmazsa ekran kartı veya RAM'de temazsızlık var.
Oda olmazsa lütfen parçaların adlarını atın.
Oldu mu?
Monitörün üzerinde ki menüye tıklıyorum OSD Lockout diyor sonra menü gelmiyor.

Büyük ihtimalle parçalarda uyumsuzluk var.

Büyük ihtimalle parçalarda uyumsuzluk var.
Hayır eski kasaya taktım.Eski kasamda açıldı ama yeni de açılmıyor going to sleep diyor kapanıyor.
Eski kasa bayağı eski 13 yıl önce almıştık.Monitör yeni kasayı mı desteklemiyor ne yapıyor anlamadım.

O zaman RAM veya ekran kartı temassız takılmış söküp takın yeniden.

Tamam ama hazır sistemdi testleri falan yapılıp gönderiliyor diye duydum, teşekkürler.

Oda olmazsa son olarak ekran kartı ile monitör uyuşmuyordur ekran kartı monitörü kaldırmıyor ya da aparat bozuk. Yeni monitör almanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…