4 40ayak Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 465 Makaleler 1 14 Aralık 2020 #11 SILVERRRAN dedi: Oda olmazsa son olarak ekran kartı ile monitör uyuşmuyordur ekran kartı monitörü kaldırmıyor ya da aparat bozuk. Yeni monitör almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Rami çıkardım yazısı ama unuttum nasıl çıkardığımı yazısı içeri mi gelecek dışarı mı.
SILVERRRAN dedi: Oda olmazsa son olarak ekran kartı ile monitör uyuşmuyordur ekran kartı monitörü kaldırmıyor ya da aparat bozuk. Yeni monitör almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Rami çıkardım yazısı ama unuttum nasıl çıkardığımı yazısı içeri mi gelecek dışarı mı.
SILVERRRAN Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Aralık 2020 #12 RAM modelini atın.
4 40ayak Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 465 Makaleler 1 14 Aralık 2020 #13 SILVERRRAN dedi: RAM modelini atın. Genişletmek için tıkla... Corsair Venegeance LPX ama galiba buldub tepesin de ki yazıyı düz getirip takacağım şimdi.
SILVERRRAN dedi: RAM modelini atın. Genişletmek için tıkla... Corsair Venegeance LPX ama galiba buldub tepesin de ki yazıyı düz getirip takacağım şimdi.
SILVERRRAN Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Aralık 2020 #14 Dışarı gelecek yazi.
4 40ayak Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 465 Makaleler 1 14 Aralık 2020 #15 SILVERRRAN dedi: Dışarı gelecek yazi. Genişletmek için tıkla... Yanda ki yazı değil mi?
SILVERRRAN Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Aralık 2020 #16 Evet bildigim kadarıyla dikkat edin RAM'i yakmayın. SILVERRRAN dedi: Evet bildigim kadarıyla dikkat edin RAM'i yakmayın. Genişletmek için tıkla... Ek olarak sorumluluk almam.
Evet bildigim kadarıyla dikkat edin RAM'i yakmayın. SILVERRRAN dedi: Evet bildigim kadarıyla dikkat edin RAM'i yakmayın. Genişletmek için tıkla... Ek olarak sorumluluk almam.
4 40ayak Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 465 Makaleler 1 14 Aralık 2020 #17 SILVERRRAN dedi: Evet bildigim kadarıyla dikkat edin RAM'i yakmayın. Ek olarak sorumluluk almam. Genişletmek için tıkla... Takınca mandalın atması gerekiyor mu?
SILVERRRAN dedi: Evet bildigim kadarıyla dikkat edin RAM'i yakmayın. Ek olarak sorumluluk almam. Genişletmek için tıkla... Takınca mandalın atması gerekiyor mu?
SILVERRRAN Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Aralık 2020 #18 Mandalın hareket etmemesş gerekiyor.
4 40ayak Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 465 Makaleler 1 14 Aralık 2020 #19 SILVERRRAN dedi: Mandalın hareket etmemesş gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Taktım şimdi mandalı ittirdiğim de de sallanma azıcık sallanma oluyor.
SILVERRRAN dedi: Mandalın hareket etmemesş gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Taktım şimdi mandalı ittirdiğim de de sallanma azıcık sallanma oluyor.
SILVERRRAN Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Aralık 2020 #20 Bir şu videoda bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oldumu. Son düzenleme: 14 Aralık 2020
Bir şu videoda bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oldumu.