Mert Erik Picopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 15 Şubat 2021 #11 qelos dedi: S-Link olan daha iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Mesela ben bunu aldım laptopumda falanda kullanabilir miyim?
qelos dedi: S-Link olan daha iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Mesela ben bunu aldım laptopumda falanda kullanabilir miyim?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 16 Şubat 2021 #12 Mert Erik dedi: Mesela ben bunu aldım laptopumda falanda kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Laptopunun altındaki etikette 12V ve 5a dan az yazıyorsa kullanabilirsin. Ama şunu unutma. Voltaj tamamen aynı olmalı, akım ise adaptörün verebileceği kadar yada daha az olmalı ki adaptör zorlanırsa yanar ve cihazına da zarar verir.
Mert Erik dedi: Mesela ben bunu aldım laptopumda falanda kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Laptopunun altındaki etikette 12V ve 5a dan az yazıyorsa kullanabilirsin. Ama şunu unutma. Voltaj tamamen aynı olmalı, akım ise adaptörün verebileceği kadar yada daha az olmalı ki adaptör zorlanırsa yanar ve cihazına da zarar verir.