E Eee33 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 11 18 Ağustos 2022 #11 FurkanVI dedi: Geçmiş olsun hocam umarım bir şey olmamıştır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an kendimi değil de genel olarak bilgisayar yönünden kaygılıyım.
FurkanVI dedi: Geçmiş olsun hocam umarım bir şey olmamıştır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an kendimi değil de genel olarak bilgisayar yönünden kaygılıyım.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.554 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #12 Eee33 dedi: Teşekkürler şu an kendimi değil de genel olarak bilgisayar yönünden kaygılıyım. Genişletmek için tıkla... Üçlü prizi değiştirin kabloları prizi kontrol edin bir ıslaklık yoksa bir çalıştırın.
Eee33 dedi: Teşekkürler şu an kendimi değil de genel olarak bilgisayar yönünden kaygılıyım. Genişletmek için tıkla... Üçlü prizi değiştirin kabloları prizi kontrol edin bir ıslaklık yoksa bir çalıştırın.
E Eee33 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 11 18 Ağustos 2022 #13 Şimdi denedim bilgisayarı açtım, sonra kapadım. Monitörü takıcakken üçlü prizi haraket ettirirken fazla elektrik sesi duydum, üçlü priz ya da power supply kablosundan çıktı, n'apmalıyım?
Şimdi denedim bilgisayarı açtım, sonra kapadım. Monitörü takıcakken üçlü prizi haraket ettirirken fazla elektrik sesi duydum, üçlü priz ya da power supply kablosundan çıktı, n'apmalıyım?