D denizx32 Yoctopat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #1 Hazır sistem aldım bende de idarelik VGA girişi monitör vardı dönüştürücü aldım kasaya taktım. Ekran kendini güç tasarrufu moduna aldı daha kasayı hiç kullanmadım nasıl çözebilirim?
Hazır sistem aldım bende de idarelik VGA girişi monitör vardı dönüştürücü aldım kasaya taktım. Ekran kendini güç tasarrufu moduna aldı daha kasayı hiç kullanmadım nasıl çözebilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.841 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Aralık 2022 #2 Başlat sağ klik > Güç seçenekleri
D denizx32 Yoctopat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #3 turko35408 dedi: Başlat sağ klik > Güç seçenekleri Genişletmek için tıkla... ekrana görüntü gelmiyor save mod yazıp kapanıyor
turko35408 dedi: Başlat sağ klik > Güç seçenekleri Genişletmek için tıkla... ekrana görüntü gelmiyor save mod yazıp kapanıyor
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.841 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Aralık 2022 #4 Monitörün menüsünde durum nasıl? Aldığınız dönüştürücü nedir? DVI to VGA mı? HDMI to VGA mı? DP to VGA mı? Aktif dönüştürücü mü aldınız yoksa sadece kablo mu?
Monitörün menüsünde durum nasıl? Aldığınız dönüştürücü nedir? DVI to VGA mı? HDMI to VGA mı? DP to VGA mı? Aktif dönüştürücü mü aldınız yoksa sadece kablo mu?
D denizx32 Yoctopat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #5 turko35408 dedi: Monitörün menüsünde durum nasıl? Aldığınız dönüştürücü nedir? DVI to VGA mı? HDMI to VGA mı? DP to VGA mı? Aktif dönüştürücü mü aldınız yoksa sadece kablo mu? Genişletmek için tıkla... Yeni aldım VGA HDMI dönüştürücü.
turko35408 dedi: Monitörün menüsünde durum nasıl? Aldığınız dönüştürücü nedir? DVI to VGA mı? HDMI to VGA mı? DP to VGA mı? Aktif dönüştürücü mü aldınız yoksa sadece kablo mu? Genişletmek için tıkla... Yeni aldım VGA HDMI dönüştürücü.