Monitör hala Intel kartını kullanıyor

SpaceBoi

Hectopat
Daha fazla  
RTX 3050'li laptopuma monitör sipariş ettim ama ben RTX 3050 ekran kartını kullanmasını istiyorum ama PhysX'ten değiştirmeye çalışınca olmuyor ve monitör Intel'i kullanıyor olarak gözüküyor. FPS boostlasın diye almıştım MUX switch özelliği olmadığı için ama hala Intel'i kullanıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-14 114012.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 52

Oyun oynarken vs. otomatik geçmesi gerek geçiyor mu? BIOS'tan ekran kartını değiştirebilmeniz lazım.

Oyun oynarken vs. otomatik geçmesi gerek geçiyor mu?

Oyun oynarken laptop ekranında geçer. Harici monitör takarsan NVIDIA Denetim Masası'ndan sadece harici ekran kartını kullanmasını sağlayabilirsin. Bir nevi MUX switch.

Ayarları monitörü çıkartıp yapmayı denediniz mi?
Windows'un ayarlarından sdece ikinci ekranı kullanmasını seçip dener misiniz?

Oyun oynarken vs. otomatik geçmesi gerek geçiyor mu? BIOS'tan ekran kartını değiştirebilmeniz lazım.

O laptoptada oluyor ama tam verim vermiyor ben daha performanslı görüntününde onun vermesini istiyorum arkadaşlarımın çoğu öyle daha çok performans alıyor.

Harici monitör taktım ama ne yapacağım bilmiyorum PhysX'ten değiştirmeye çalışınca olmuyor bu monitör Intel'in ekran kartına bağlandı.

O laptoptada oluyor ama tam verim vermiyor ben daha performanslı görüntününde onun vermesini istiyorum arkadaşlarımın çoğu öyle daha çok performans alıyor.

Evet öyle, BIOS'tan ekran kartını değiştirmeyi denediniz mi?

MUX switch özelliği kazansın diye aldım monitör hala Intel'i kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…