Monitör hangi aparatla en düşük alçaklıkta kullanılır?

422470

Hectopat
Monitörüm zaten aşağı yukarı hareket ediyor ama görseldeki gibi nasıl daha aşağıda kullanabilirim? Monitörü kendi standından söksem tutacak aparat falan var mı? Monitörüm bu.

HP 5zu98AA​

Dosya Ekleri

• IMG_2596.png
    452 KB · Görüntüleme: 43
Tamamen tahmin olarak, duvara asmak için aparatlar var. Bununla duvara bağlayıp istediği gibi aşağıya çekebiliyordur.

Onları biliyorum ama çok pahalılar 400TL'ye falan aparat yok mudur?

Hocam bakmak lazım ama ben böyle ürünlerde ucuza kaçmanızı tavsiye etmem sonuç olarak monitör ağır bir şey. Ek olarak marka tavsiyesi olarak north bayou tavsiye ederim ben de Amazon'dan aldım ve gayet kaliteli. Fotoğrafını da çekmiştim benimki masaya takılan versiyonu daha sonra bir tane daha alıp LG monitörümü de yerleştirdim.

Monitörüm zaten aşağı yukarı hareket ediyor ama görseldeki gibi nasıl daha aşağıda kullanabilirim? Monitörü kendi standından söksem tutacak aparat falan var mı? Monitörüm bu.

HP 5zu98AA​

Duvara monte edebileceğin bir aparat al oynar başlıklı çözülür işin.

Monitörünüzün teknik detaylarına bakın eğer VESA montajı destekliyorsa internetten satın alabileceğiniz VESA montaj kitleri ile kullanabilirsiniz. İster duvara monte edin isterseniz bilgisayar masanıza monte edersiniz. İstediğiniz yükseklikte ve açıda kullanabilirsiniz.

Bu ay para gamepad ve kulaklığa gitti öbür ayada bu aparatı alayım en iyisi. Teşekkürler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…