Monitör hariç 4000 TL sistem tavsiyesi

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar Technopat Sosyal de bir sürü konu açtım. Şu olur mu bu bununla uyumlu olur mu şuna şu PSU yeter mi vs.. gibi. Umarım beni görmekten bıkmamışsınızdır Şimdi her şeyin sonuna geldim, yarın sistemimi sipariş vereceğim. Siz bana çok yardımcı oldunuz sistemimi toplarken hepinize ilk olarak teşekkür ederim. Ben şimdi final olarak topladığım sistemi yazacağım. Sizce bu sistem bu fiyatı hakediyor mu? Herhangi bir uyumluluk problemi cartı curtu var mı? Bunları bana bildirirseniz çok sevinirim. Belki topladığım sistemden başka arkadaşlar da yararlanır.

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 2600
EKRAN KARTI: Sapphire RX 590 Nitro+ OC
ANAKART: MSI B450M GAMING PLUS
RAM: ADATA 8 GB 3000 MHZ RAM (1 AY SONRA 8 GB DAHA EKLENECEKTİR)
HDD: (1 AY SONRA 1TB 7200RPM WD BLUE EKLENECEKTİR)
SSD: 240 GB ADATA SATA SSD
KASA: DARK N10 5 ADET BLUE LED FAN KASA
GÜÇ KAYNAĞI: Aerocool 600W 80+ Bronze PSU

FİYAT: 4000 TL
(1 ay sonra ekstra eklenecek donanımlar hariç. Kargo bedeli ve taksit faizleri dahil)
(6 ay taksitle aldığım için siz almak isterseniz peşin fiyatına daha düşük bir ücrete sahip olabilirsiniz herhalde.)

Bu arada her parça nerede en ucuza satılıyor bunu bulmak için TeknoFiyat isimli siteyi kullandım. Eğer bu reklama giriyorsa yöneticilerden ricam silebilir misiniz bu kısımı?

EKSTRALAR
MONİTÖR:
Samsung 24 inç 4ms 60hz curved VA Panel monitör
MOUSE: Steelseries Rival 110
KULAKLIK: Steelseries Arctis 3 7.1 kulaklık

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör olarak eğer bütçe varsa : ViewSonic 24" VX2458-C-mhd 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitör bunu öneririm.
PSU olarakta gösterdiğin PSU' yu bilmediğim için kendi kullandığımı öneriyorum : High Power 600W 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı HPG-600ST-T12S

Bütçe var ise : FSP Hydro 600 600W 80+ Bronze Atx Power Supply 13.5cm Fanlı

Hayırlı olsun şimdiden.

Lütfen hangi sitelerden aldığını da yazar mısın? Ayrıca naçizane görüşüm daha sonra HDD alacağına tekrar SSD al bence o para ile. Böyle yavaş yavaş paran oldukça upgrade yaparsın.

Parcalari genel olarak inventus ve teknobiyotikten aldim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…