KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Selamlar, Goldmaster marka bayağı eski bir monitör var elimde, HDMI algılıyor ancak hiç ekran gelmiyor. Monitörün kendi hoparlöründen seste geliyor halbuki sebebi nedir?
Selamlar, Goldmaster marka bayağı eski bir monitör var elimde, HDMI algılıyor ancak hiç ekran gelmiyor. Monitörün kendi hoparlöründen seste geliyor halbuki sebebi nedir?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 HDMI'yi hoparlör yüzünden algılıyor olarak görüyordur. Ekran bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #3 AlperInferno dedi: HDMI'yi hoparlör yüzünden algılıyor olarak görüyordur. Ekran bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran çalışıyor ama nedense gelmiyor. Artı 0 Eksi
AlperInferno dedi: HDMI'yi hoparlör yüzünden algılıyor olarak görüyordur. Ekran bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran çalışıyor ama nedense gelmiyor.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #4 KIKU43BJK dedi: Ekran çalışıyor ama nedense gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştığı kanısına nasıl vardınız? Artı 0 Eksi
KIKU43BJK dedi: Ekran çalışıyor ama nedense gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştığı kanısına nasıl vardınız?
KS KS KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #5 AlperInferno dedi: Çalıştığı kanısına nasıl vardınız? Genişletmek için tıkla... Açıyorum sinyal yok yazısı ekrana geliyor, algilayınca da sağ altta HDMI 1980p 60 Hz yazıyor. Artı 0 Eksi
AlperInferno dedi: Çalıştığı kanısına nasıl vardınız? Genişletmek için tıkla... Açıyorum sinyal yok yazısı ekrana geliyor, algilayınca da sağ altta HDMI 1980p 60 Hz yazıyor.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #6 KIKU43BJK dedi: Açıyorum sinyal yok yazısı ekrana geliyor, algilayınca da sağ altta HDMI 1980p 60 Hz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bağladığınız bilgisayar düzgün çalışıyor değil mi? Artı 0 Eksi
KIKU43BJK dedi: Açıyorum sinyal yok yazısı ekrana geliyor, algilayınca da sağ altta HDMI 1980p 60 Hz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bağladığınız bilgisayar düzgün çalışıyor değil mi?
KS KS KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #7 AlperInferno dedi: Bağladığınız bilgisayar düzgün çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... PC değil PlayStation 4. PC de hiç algılamıyor, açılırken PS4 ekran karıncalanıyor bir şeyler oluyor sonra gidiyor ses geliyor sadece. KIKU43BJK dedi: PC değil PlayStation 4. PC de hiç algılamıyor, açılırken PS4 ekran karıncalanıyor bir şeyler oluyor sonra gidiyor ses geliyor sadece. Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unuttum, güvenli modda girdiğimde de gelmiyor ekran. Son düzenleme: 9 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
AlperInferno dedi: Bağladığınız bilgisayar düzgün çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... PC değil PlayStation 4. PC de hiç algılamıyor, açılırken PS4 ekran karıncalanıyor bir şeyler oluyor sonra gidiyor ses geliyor sadece. KIKU43BJK dedi: PC değil PlayStation 4. PC de hiç algılamıyor, açılırken PS4 ekran karıncalanıyor bir şeyler oluyor sonra gidiyor ses geliyor sadece. Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unuttum, güvenli modda girdiğimde de gelmiyor ekran.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #8 KIKU43BJK dedi: PC değil PlayStation 4. PC de hiç algılamıyor, açılırken PS4 ekran karıncalanıyor bir şeyler oluyor sonra gidiyor ses geliyor sadece. Eklemeyi unuttum, güvenli modda girdiğimde de gelmiyor ekran. Genişletmek için tıkla... Başka kabloyla deneme şansın varmı? Artı 0 Eksi
KIKU43BJK dedi: PC değil PlayStation 4. PC de hiç algılamıyor, açılırken PS4 ekran karıncalanıyor bir şeyler oluyor sonra gidiyor ses geliyor sadece. Eklemeyi unuttum, güvenli modda girdiğimde de gelmiyor ekran. Genişletmek için tıkla... Başka kabloyla deneme şansın varmı?
KS KS KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #9 AlperInferno dedi: Başka kabloyla deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Pardon yeni gördüm, evet var akşam deneyeceğim şu anda yok yanımda. AlperInferno dedi: Başka kabloyla deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Denedim gene olmadı ancak daha parlak bir görüntü vardı ortada. Peki diğer girişleri nasıl test ederim bende VGA kablosu falan yok. Son düzenleme: 10 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
AlperInferno dedi: Başka kabloyla deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Pardon yeni gördüm, evet var akşam deneyeceğim şu anda yok yanımda. AlperInferno dedi: Başka kabloyla deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Denedim gene olmadı ancak daha parlak bir görüntü vardı ortada. Peki diğer girişleri nasıl test ederim bende VGA kablosu falan yok.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #10 KIKU43BJK dedi: Pardon yeni gördüm, evet var akşam deneyeceğim şu anda yok yanımda. Denedim gene olmadı ancak daha parlak bir görüntü vardı ortada. Peki diğer girişleri nasıl test ederim bende VGA kablosu falan yok. Genişletmek için tıkla... Yakınınızda bilgisayarcı veya elektrikçi varsa sorun onlar satıyordur pahalı birşey değil zaten. Artı 0 Eksi
KIKU43BJK dedi: Pardon yeni gördüm, evet var akşam deneyeceğim şu anda yok yanımda. Denedim gene olmadı ancak daha parlak bir görüntü vardı ortada. Peki diğer girişleri nasıl test ederim bende VGA kablosu falan yok. Genişletmek için tıkla... Yakınınızda bilgisayarcı veya elektrikçi varsa sorun onlar satıyordur pahalı birşey değil zaten.