K Keremtunus Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 107 Makaleler 2 Çözümler 1 8 Haziran 2021 #1 Selam dostlar, benim monitörümde HDMI girişi var fakat HDMI'ya bağlayınca monitörü ekran gelmiyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Selam dostlar, benim monitörümde HDMI girişi var fakat HDMI'ya bağlayınca monitörü ekran gelmiyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 8 Haziran 2021 #2 Keremtunus dedi: Selam dostlar, benim monitörümde HDMI girişi var fakat HDMI'ya bağlayınca monitörü ekran gelmiyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... Monitörün kendi menüsünden sinyal seçeneği HDMI modunda mı bakar mısınız?
Keremtunus dedi: Selam dostlar, benim monitörümde HDMI girişi var fakat HDMI'ya bağlayınca monitörü ekran gelmiyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... Monitörün kendi menüsünden sinyal seçeneği HDMI modunda mı bakar mısınız?
K Keremtunus Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 107 Makaleler 2 Çözümler 1 8 Haziran 2021 #3 268227 dedi: Monitörün kendi menüsünden sinyal seçeneği HDMI modunda mı bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
268227 dedi: Monitörün kendi menüsünden sinyal seçeneği HDMI modunda mı bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet.