grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2021 #1 Overclock ile gözle görülür bir etki oluşturuyor mu? Bende 75 Hz var örneğin. Nereye kadar çekebilirim?
Overclock ile gözle görülür bir etki oluşturuyor mu? Bende 75 Hz var örneğin. Nereye kadar çekebilirim?
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2021 #2 grepzl dedi: Overclock ile gözle görülür bir etki oluşturuyor mu? Bende 75 Hz var örneğin. Nereye kadar çekebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu video size yardımcı olacaktır.
grepzl dedi: Overclock ile gözle görülür bir etki oluşturuyor mu? Bende 75 Hz var örneğin. Nereye kadar çekebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu video size yardımcı olacaktır.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 5 Ocak 2021 #3 İki tane 75HZ monitöre bu işlemi denedim fakat 76HZ den yukarısını göremedim, denemek lazım öğrenmek için.
İki tane 75HZ monitöre bu işlemi denedim fakat 76HZ den yukarısını göremedim, denemek lazım öğrenmek için.
3 345582 Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 356 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #4 Ben 75Hz monitörümü 83Hz yapmıştım, bir fark vardı ama kare atlıyordu arada. Az yapsanız bile büyük ihtimal fark eder.
Ben 75Hz monitörümü 83Hz yapmıştım, bir fark vardı ama kare atlıyordu arada. Az yapsanız bile büyük ihtimal fark eder.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 Evet az da olsa artar. Ama bir kaç HZ değeri işine yaramaz.
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ocak 2021 #6 grepzl dedi: Overclock ile gözle görülür bir etki oluşturuyor mu? Bende 75 Hz var örneğin. Nereye kadar çekebilirim? Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yaratmaz.
grepzl dedi: Overclock ile gözle görülür bir etki oluşturuyor mu? Bende 75 Hz var örneğin. Nereye kadar çekebilirim? Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yaratmaz.
AimCraviTe Megapat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #7 Daha önce kullandığım bir Gaming Laptop'da 60Hz'den 120Hz değerlerine kadar overclock etmiştim. Ve farkı tabii ki de belli oluyor.
Daha önce kullandığım bir Gaming Laptop'da 60Hz'den 120Hz değerlerine kadar overclock etmiştim. Ve farkı tabii ki de belli oluyor.
Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 786 Çözümler 5 5 Ocak 2021 #8 60'dan 64 yapmıştım daha dengesiz olmuştu ve gözle görülür bir fark yoktu büyük sıçrayışlar yaşamadıktan sonra fark etmiyor.
60'dan 64 yapmıştım daha dengesiz olmuştu ve gözle görülür bir fark yoktu büyük sıçrayışlar yaşamadıktan sonra fark etmiyor.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 5 Ocak 2021 #9 AimCraviTe dedi: Daha önce kullandığım bir Gaming Laptop'da 60Hz'den 120Hz değerlerine kadar overclock etmiştim. Ve farkı tabii ki de belli oluyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir şey ya? Tofaş'a Formula motoru takmak gibi olmuş.
AimCraviTe dedi: Daha önce kullandığım bir Gaming Laptop'da 60Hz'den 120Hz değerlerine kadar overclock etmiştim. Ve farkı tabii ki de belli oluyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir şey ya? Tofaş'a Formula motoru takmak gibi olmuş.
3 345582 Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 356 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #10 AimCraviTe dedi: Daha önce kullandığım bir Gaming Laptop'da 60Hz'den 120Hz değerlerine kadar overclock etmiştim. Ve farkı tabii ki de belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş öyle bir şey olamaz, laptop monitörün halihazırda 120Hz'dir
AimCraviTe dedi: Daha önce kullandığım bir Gaming Laptop'da 60Hz'den 120Hz değerlerine kadar overclock etmiştim. Ve farkı tabii ki de belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş öyle bir şey olamaz, laptop monitörün halihazırda 120Hz'dir