Monitör iadesi onaylanır mı?

ahmt01

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sipariş ettiğim monitörüm dün elime ulaştı. Denediğimde inanılmaz fazla ghosting sorunu olduğunu fark ettim. Ve akşamına iade talebi oluşturdum. Maksimum 3 saat kullanmışımdır. Monitörü paketlerken tıpatıp aynı olması gerekiyor mu? Birkaç kablo poşetini birbirine karıştırmış olabilirim. Bir de küçük bir köpüğü yanlışlıkla kırdım. Sorun olur mu bu?

Köpüğün kırılmasından sıkıntı olacağını sanmıyorum, poşet karıştırılmasından zaten sorun olmaz. Monitörün sorunu paketleme sorununu örter.

Sorun olmaması lazım ve alınan ürünlerin zaten belirli bir süre içinde iadesi yapılması gerekiyor. Zaten ürünü açmadan ghosting olup olmadığını hiç birimiz bilemeyiz. Birazda nereden aldığına bağlı değişebilir. Ama üstüne düş iade etmeye çalış.

Hangi monitör hocam bu yanlışlıkla almayalım

Biraz da fotoğraf çektiğim için böyle gözüküyor aslında. Ufolar sürekli hareket ettiği için. Ama çok fazla ghosting var. Markaya güvenmiştim ve büyük hayal kırıklığına uğradım. Monitör:

Samsung Odyssey G3 24” 1ms 144Hz​

İfadeler: Pxn
Hocam bu modelde zaten ghosting kaçınılmaz.

Pek bir sorun olucağını zannetmiyorum iadeniz onaylanır büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…