Amazon'da birkaç tane alternatif var ama hepsi 30 euro üstü ürünler, Philips Hue var ama gereksiz pahalı, şahsen bende bir aralar böyle bir ışık alma gazına geldim ama sonradan detaylı videolar izleyince aşırı göz yoren bir şey olduğuna kanaat getirip vazgeçtim.
Daha iyisi Philips Hue ürünleri ve gerçekten çok pahalılar.
Hocam bunun yerine RGB veya ARGB bir şerit LED alıp ya ana kartınıza bağlayın da da güzel bir kontrolcüye. Çok daha güzel bir ambiyans sağladığına emin olabilirsiniz.
Paranız varsa alın, güzel ambiyans oluşturur.Ara ara oyun oynarken ve film izlerken kullanacaım hocam her dakika değil zaten. Bir de GoW2'yi ön sipariş aldım hayırlısıyla. Onda iyi olur diye düşünüyorum.
Ekran boyutunuza göre alın hocam. Kolay bir kurulumu var. Bİraz bu işlerden anlıyorsanız hemencecik kurar ve ayarlarsınız.Ara ara oyun oynarken ve film izlerken kullanacaım hocam her dakika değil zaten. Bir de GoW2'yi ön sipariş aldım hayırlısıyla. Onda iyi olur diye düşünüyorum.
Hocam onunla ugrasmak istemiyorum zamanımda yok gececi çalışıyorum zaten. İş bitimine 1.5 ay kaldı otelde sezonluk çalışıyorum. Dediğim gibi GoW 2 aldıgım için onda ambiyans diye alacağım. İş görmezmi bunlar? Hazır bir şekidle tak çalıştır almak istiyorum daha iyi bir seçenek var mı?
Ekran boyutunuza göre alın hocam. Kolay bir kurulumu var. Bİraz bu işlerden anlıyorsanız hemencecik kurar ve ayarlarsınız.
Ambilight Sistem 478007285 24 İnç-4 Kenar Fiyatları ve Özellikleri
Ambilight Sistem 478007285 24 İnç-4 Kenar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Emin Elektronikten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Satış sonrası da çok yardımcı oluyorlar bir sorununuz olursa.
Hocam Instagram'da alışverişlerde ne gibi sıkıntılar yaşanabildiğini hepimiz görüyoruz. Bir sorun yaşadığınızda her şey şans işi oluyor. Muhatap bulursunuz, bulamazsınız, ürün belki hiç gelmez. O nedenle azıcık fazla verip en azından güvenilir bir site aracılığıyla almanız çok daha sağlıklı olur.