Monitör için amblight LED önerisi

Makaleler
12
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Asker
Amazon'da birkaç tane alternatif var ama hepsi 30 euro üstü ürünler, Philips Hue var ama gereksiz pahalı, şahsen bende bir aralar böyle bir ışık alma gazına geldim ama sonradan detaylı videolar izleyince aşırı göz yoran bir şey olduğuna kanaat getirip vazgeçtim.

Son düzenleme:
Amazon'da birkaç tane alternatif var ama hepsi 30 euro üstü ürünler, Philips Hue var ama gereksiz pahalı, şahsen bende bir aralar böyle bir ışık alma gazına geldim ama sonradan detaylı videolar izleyince aşırı göz yoren bir şey olduğuna kanaat getirip vazgeçtim.

Ara ara oyun oynarken ve film izlerken kullanacaım hocam her dakika değil zaten. Bir de GoW2'yi ön sipariş aldım hayırlısıyla. Onda iyi olur diye düşünüyorum.

Daha iyisi Philips Hue ürünleri ve gerçekten çok pahalılar.

Hocam bunun yerine RGB veya ARGB bir şerit LED alıp ya ana kartınıza bağlayın da da güzel bir kontrolcüye. Çok daha güzel bir ambiyans sağladığına emin olabilirsiniz.

Hocam onunla ugrasmak istemiyorum zamanımda yok gececi çalışıyorum zaten. İş bitimine 1.5 ay kaldı otelde sezonluk çalışıyorum. Dediğim gibi GoW 2 aldıgım için onda ambiyans diye alacağım. İş görmezmi bunlar? Hazır bir şekidle tak çalıştır almak istiyorum daha iyi bir seçenek var mı?

Ara ara oyun oynarken ve film izlerken kullanacaım hocam her dakika değil zaten. Bir de GoW2'yi ön sipariş aldım hayırlısıyla. Onda iyi olur diye düşünüyorum.

Hocam onunla ugrasmak istemiyorum zamanımda yok gececi çalışıyorum zaten. İş bitimine 1.5 ay kaldı otelde sezonluk çalışıyorum. Dediğim gibi GoW 2 aldıgım için onda ambiyans diye alacağım. İş görmezmi bunlar? Hazır bir şekidle tak çalıştır almak istiyorum daha iyi bir seçenek var mı?
Ekran boyutunuza göre alın hocam. Kolay bir kurulumu var. Bİraz bu işlerden anlıyorsanız hemencecik kurar ve ayarlarsınız.

Emin Elektronikten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Satış sonrası da çok yardımcı oluyorlar bir sorununuz olursa.

Ekran boyutunuza göre alın hocam. Kolay bir kurulumu var. Bİraz bu işlerden anlıyorsanız hemencecik kurar ve ayarlarsınız.

Emin Elektronikten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Satış sonrası da çok yardımcı oluyorlar bir sorununuz olursa.

Linkini bıraktıgım Instagram sayfasındakinden daha mı iyidir? Fiyat olarak biraz fark var.

Hocam Instagramda alışverişlerde ne gibi sıkıntılar yaşanabildiğini hepimiz görüyoruz. Bir sorun yaşadığınızda her şey şans işi oluyor. Muhatap bulursunuz, bulamazsınız, ürün belki hiç gelmez. O nedenle azıcık fazla verip en azından güvenilir bir site aracılığıyla almanız çok daha sağlıklı olur.

Hocam Instagram'da alışverişlerde ne gibi sıkıntılar yaşanabildiğini hepimiz görüyoruz. Bir sorun yaşadığınızda her şey şans işi oluyor. Muhatap bulursunuz, bulamazsınız, ürün belki hiç gelmez. O nedenle azıcık fazla verip en azından güvenilir bir site aracılığıyla almanız çok daha sağlıklı olur.

Instagram'daki bir tık pahalı olan hocam. O daha mı kaliteli acaba dedim ama bunu sipariş edeceğim sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı