Arda1927 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Monitörüm için ekran temizleyici arıyorum. Benim düşündüğüm Fakir veya Quick&Shine ekran temizleyici var. Acaba bunlardan hangisi daha iyidir ya da önerdiğiniz bir ekran temizleyici var mı?
Monitörüm için ekran temizleyici arıyorum. Benim düşündüğüm Fakir veya Quick&Shine ekran temizleyici var. Acaba bunlardan hangisi daha iyidir ya da önerdiğiniz bir ekran temizleyici var mı?
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 12 Aralık 2020 #2 Gereksiz böyle şeyler. Gözlük camını sildiğimiz şeye birazcık su sıkın ve monitörü silin yeterli olacaktır.
Gereksiz böyle şeyler. Gözlük camını sildiğimiz şeye birazcık su sıkın ve monitörü silin yeterli olacaktır.
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 Bebekler için kullanılan az alkollü ıslak mendillerle bile silebilirsiniz.
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 12 Aralık 2020 #4 dafry dedi: Gereksiz böyle şeyler. Gözlük camını sildiğimiz şeye birazcık su sıkın ve monitörü silin yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yazmaya gelmiştim, çok gereksiz ayrı şeyler almak. Direkt olarak gözlük temizleyicisi alıp kullanın.
dafry dedi: Gereksiz böyle şeyler. Gözlük camını sildiğimiz şeye birazcık su sıkın ve monitörü silin yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yazmaya gelmiştim, çok gereksiz ayrı şeyler almak. Direkt olarak gözlük temizleyicisi alıp kullanın.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.032 Çözümler 86 12 Aralık 2020 #5 Nemli mikrofiber bez. Alkollü ürün olmaz.