Monitör için hangi kablo alınmalı?

Tsubu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopum HDMI desteği veriyor monitör ise DP kablo istiyor HDMI de Hz kaybı olduğu için DP kablosu takmak istiyorum. Hangi dönüştürücüyü almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta HDMI çıkışı olduğu için her türlü laptoptaki HDMI çıkışının desteklediği kadar Hz ve çözünürlük alabileceksiniz.

@Tsubu Bu arada hdmi to dp kablo önermek için internette bakındım ama sadece 1 adet bulabildim o da çok pahalı. Karşıma hep dp to hdmi çıkıyor. Acaba dp to hdmi kablolar tersinir yani hdmi to dp olarak da çalışıyor mu? Bulabildiğim tek başlığında hdmi to dp kablosu yazan ürün bu:

Son düzenleme:
Bende onu anlayamadığım için sordum olmazsa yarın bir bilgisayarcıya gidip doğrusunu öğrenip sana da söyleyeyim.

Bende onu anlayamadığım için sordum olmazsa yarın bir bilgisayarcıya gidip doğrusunu öğrenip sana da söyleyeyim.
Bilgisayarcı iade almada sıkıntı yapmayacak ise bir DP to HDMI kablosu alıp deneyin.
Olmadı, bulduğum en ucuz kablo bu. Bu da pahalı. Muhtemelen bir önceki attığım dark ile aynı fabrikadan çıkma ürün:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…