Monitör ışıgı yanıp sönüyor

Ahmetttxx

Centipat
Anlatayım şimdi, sabah Game booster 4 diye bir programdan ekran kartını guncelledim. Öğlen eve geldiğimde PC'yi normal bir şekilde açtım, monitör ışığı yanıp söndü. Anakartin onboardina bağladım yine aynı. Nasıl cozerim?

Sistemim.

RAM 2 GB.
Ekran kartı ATI Radeon 4350 HD.
İşlemci 1.80 GHz.

Bu ve benzeri harici programlarla driver veya program güncellemelerinizi yapmayın! Her driverın kendi sitesinde güncel driverları var gidin oradan indirin. Anakartın onboardina bağladım derken ekran kartını çıkartıp bağladınız değil mi?

Bu ve benzeri harici programlarla driver veya program güncellemelerinizi yapmayın! Her driverın kendi sitesinde güncel driverları var gidin oradan indirin. Anakartın onboardina bağladım derken ekran kartını çıkartıp bağladınız değil mi?
Ekran kartını PC'den çıkarıp onboard deneyin diyeceğim ama işlemcinizi veya anakartınızı belirtmemişsiniz. Onları bilemeden bir şey diyemeyiz. Eğer sıkıntı driverda ise harddiski veya SSD'yi çıkarıp bilgisayarı açmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı