Merhaba arkadaşlar, MSI 256F monitör almayı düşünüyorum ancak Amazon ve İtopya'da aynı fiyata satıldığını gördüm, sizce hangi firmadan almak daha iyi olur?
AOC'nin yüksek fiyatlı bir modelini satın aldıktan sonra İtopya ile birtakım sorunlar yaşamıştı bir kullanıcı, Amazon'dan al geç. Sorun olursa iade, değişim gibi konularda fazlasıyla yardımcı olurlar.
AOC'nin yüksek fiyatlı bir modelini satın aldıktan sonra İtopya ile birtakım sorunlar yaşamıştı bir kullanıcı, Amazon'dan al geç. Sorun olursa iade, değişim gibi konularda fazlasıyla yardımcı olurlar.
Herkeste benzer sorunlar oluyor. 4-5 yıl önce kuzenim AOC bir monitör almıştı ve ölü piksel nedeniyle iade edecekti, 1 ay boyunca müşteri hizmetleriyle iade işlemi için uğraştı. Müşteri hizmetlerinin çalışmaya başlama saatinde arasanız bile dakikalarca, hatta bazen saatlerce kuyrukta bekliyordunuz. Hatırlıyorum da kuyrukta beklerken internet tarifesindeki 1500 dakikanın hepsi bitmişti. Hayatımda daha büyük bir rezillik görmemiştim, çok büyük travmamdır. Bugüne kadar hiç İtopya'dan alışveriş yapmadım, umarım yapmak zorunda da kalmam.