Monitör kablosunu yanlış yere taktıktan sonra bilgisayar açılmıyor

BenSlexy

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
Bilmiyorum
Ekran kartı
Intel
Anakart
Intel galiba
İşlemci
Win10
Ben dün eve yeni gelen yansitmali monitoru denemek istedim. Giris kablosu vardi o da benim laptopuma uygun değildi. Ben gene de oraya buraya sokarken bilgisayari acayim dedim. Bilgisayar acikken gene devam ettim. Sonra bir fare USB'sinin girebilecegi buyuklukte ve o kabloya buyuk gelen yere soktum. Ekran gitti. Sarja takip acmayi denedim. Acma tusundan isik gelmiyor. Cuma gunu daha detayli deneyeceğim ama yardim gerek. Marka Fujitsu.

Büyük ihtimal kısa devre yaptırmış olabilirsiniz. Eğer laptopun bataryası çıkıyor ise onu da çıkartıp bir süre bekledikten sonra tekrar deneyebilir misiniz?

Büyük ihtimal kısa devre yaptırmış olabilirsiniz. Eğer laptopun bataryası çıkıyor ise onu da çıkartıp bir süre bekledikten sonra tekrar deneyebilir misiniz?
Çok tesekkurler yarin deneyecegim bu yorumunuz gercekten teselli gibi geldi bana. Sonuçlari yazacagima emin olabilirsiniz.

Dediginizi denedim ama pili cikartmak cok zor guc istiyor. Onu cikarmak icin cekmem gereken buton cok eskimis yariya kadar gidiyor onn yuzunden batarya kapagida cikmiyor. Baska oneriniz varmi?

Son düzenleme:

Merhaba, şarja takmadan laptopu birkaç gün bekletirseniz de aynı işlevi görecektir. Açma tuşuna bastığınızda laptop açılmayana kadar enerji ışığı vs görünmeyene kadar laptopu prize takmayın. En son hiçbir şekilde enerji gelmediğini gördüğünüzde laptopun güç tuşuna basılı tutup prize takarsanız ve açılıyorsa bir problem yok ama hala çalışmıyorsa, bahsettiğiniz işlemden dolayı fiziksel bir problem mevcut olabilir. Pinler birbirine değiyor gibisinden.

kac gün beklemem gerek 5 gündür falan sarja takılı değil ama acılmıyor basılı tutup şarjamı takmam gerek?

KARDEŞIM ALLAH SENDEN BIN KERE RAZI OLSUN ÇALIŞTI TEŞEKKÜR EDRRIM.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…