uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 9 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar selam, görüldüğü üzere monitör kablosunun kasada girebileceği yer yok, ne yapacağım ben? Dosya Ekleri IMG_20201009_201938.jpg 93,7 KB · Görüntüleme: 92
Çözüm WhyMeBro 9 Ekim 2020 Malesef yokmuş. Çizip gösterdiğim yer ekran kartı girişleri. Dönüştürücü almanız lazım.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 9 Ekim 2020 #2 HDMI To VGA bir dönüştürücü almanız gerekiyor. Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi
HDMI To VGA bir dönüştürücü almanız gerekiyor. Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 9 Ekim 2020 #3 Altta PCIe genişleme yuvasındaki ekran kartına takacaksın. Eğer orada da yoksa dönüştürücü alman gerekecek. Artı 0 Eksi
Altta PCIe genişleme yuvasındaki ekran kartına takacaksın. Eğer orada da yoksa dönüştürücü alman gerekecek.
KS KS uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 9 Ekim 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Altta PCIe genişleme yuvasındaki ekran kartına takacaksın. Eğer orada da yoksa dönüştürücü alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Anlamadım pcle genişleme yuvası derken Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Altta PCIe genişleme yuvasındaki ekran kartına takacaksın. Eğer orada da yoksa dönüştürücü alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Anlamadım pcle genişleme yuvası derken
Captain J.Sparrow Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 938 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Ekim 2020 #5 Ana kartınızın modeli nedir? Ayrıca ekran kartınız var mı? Artı 0 Eksi
KS KS uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 9 Ekim 2020 #6 Ekran kartım var , Asus m5a78L aanakart Captain J.Sparrow dedi: Ana kartınızın modeli nedir? Ayrıca ekran kartınız var mı? Dönüştürücü al diyenler, ana kartta HDMI çıkışı var mı biliyorlar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Asus m5a78L le Son düzenleme: 9 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Ekran kartım var , Asus m5a78L aanakart Captain J.Sparrow dedi: Ana kartınızın modeli nedir? Ayrıca ekran kartınız var mı? Dönüştürücü al diyenler, ana kartta HDMI çıkışı var mı biliyorlar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Asus m5a78L le
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #7 uhtredragnarsson dedi: Arkadaşlar selam, görüldüğü üzere monitör kablosunun kasada girebileceği yer yok, ne yapacağım ben? Genişletmek için tıkla... Ben yanlış mı gördüm bilmiyorum ancak altta ekran kartı var sanırsam ve orada VGA girişi gördüm. Artı 0 Eksi
uhtredragnarsson dedi: Arkadaşlar selam, görüldüğü üzere monitör kablosunun kasada girebileceği yer yok, ne yapacağım ben? Genişletmek için tıkla... Ben yanlış mı gördüm bilmiyorum ancak altta ekran kartı var sanırsam ve orada VGA girişi gördüm.
KS KS uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 9 Ekim 2020 #8 WhyMeBro dedi: Ben yanlış mı gördüm bilmiyorum ancak altta ekran kartı var sanırsam ve orada VGA girişi gördüm. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki var mı Artı 0 Eksi
WhyMeBro dedi: Ben yanlış mı gördüm bilmiyorum ancak altta ekran kartı var sanırsam ve orada VGA girişi gördüm. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki var mı
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #9 uhtredragnarsson dedi: Bilmiyorum ki var mı Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın tam arkasından çekip tekrar atar mısınız? Bu arada ekran kartınız var. Ekran kartındaki VGA girişine takın. Artı 0 Eksi
uhtredragnarsson dedi: Bilmiyorum ki var mı Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın tam arkasından çekip tekrar atar mısınız? Bu arada ekran kartınız var. Ekran kartındaki VGA girişine takın.
KS KS uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 9 Ekim 2020 #10 Arkadaşlar kusura bakmayın pek bilgim yok o nedenle biraz ugrastiriyorum kusura bakmayın WhyMeBro dedi: Bilgisayarın tam arkasından çekip tekrar atar mısınız? Bu arada ekran kartınız var. Ekran kartındaki VGA girişine takın. Genişletmek için tıkla... Buyrun birde ekran kartına nasıl takacağım? Geri dönüşunuzu bekliyorim Dosya Ekleri IMG_20201009_205914.jpg 161,9 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar kusura bakmayın pek bilgim yok o nedenle biraz ugrastiriyorum kusura bakmayın WhyMeBro dedi: Bilgisayarın tam arkasından çekip tekrar atar mısınız? Bu arada ekran kartınız var. Ekran kartındaki VGA girişine takın. Genişletmek için tıkla... Buyrun birde ekran kartına nasıl takacağım? Geri dönüşunuzu bekliyorim