Monitör kapalıyken Steam indirme yapar mı?

484169

Hectopat
Arkadaşlar Steam'den indirme yapıyorum fakat bir sorun ile karşılastım. İnternetim bu indirmeyi bu aksam icerisinde bitiremeyecek gece indiriceğim. Bilgisayarı açık bırakacağım uyku modunda indirme yapılmadığını biliyorum. Uyku modunu devre dışı bıraktım fakat simdi ise ekran fazla parlak. FN+F5+F6 kombinasyonuyla parlaklığı azaltıp yükseltebiliyorum en düşükte iken ekran tamamen kapkara. Fakat bu sirada indirme yapar mı bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Arkadaşlar Steam'den indirme yapıyorum fakat bir sorun ile karşılastım. İnternetim bu indirmeyi bu aksam icerisinde bitiremeyecek gece indiriceğim. Bilgisayarı açık bırakacağım uyku modunda indirme yapılmadığını biliyorum. Uyku modunu devre dışı bıraktım fakat simdi ise ekran fazla parlak. FN+F5+F6 kombinasyonuyla parlaklığı azaltıp yükseltebiliyorum en düşükte iken ekran tamamen kapkara. Fakat bu sirada indirme yapar mı bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Yapar. Aynısını bende yapıyorum.

Bilgisayarınızı kapatmadığınız sürece indirme yapmaya devam eder hocam.

Parlaklığı en düşüğe almana gerek yok. Monitörü tuşundan kapatabilirsin. Veya fişini çekebilirsin monitörün.
Dizüstü bir bilgisayar hocam düğmeden uykuya geçiyor basılı tutunca kapanıyor.
Yapar. Hatta istersen bir indirmeyi başlat parlaklığını kıs 5 dakika bekle tekrar aç göreceksin indirmeye devam ettiğini.
Yapar. Hatta istersen bir indirmeyi başlat parlaklığını kıs 5 dakika bekle tekrar aç göreceksin indirmeye devam ettiğini.

Tamamen en düşüğe alırsam da yapar değil mi?

images (1) (1).jpeg

Denetim Masası'ndan ses ve donanım>güç seçenekleri>sistem ayarlarına girip kapağı kapatıldığında seçeneğinde pilde ve prize takılıda ki uyku seçeneğini hiçbir şey yapma olarak ayarlayın. Ayarladıktan sonra bilgisayarınızın ekranını kapatmanıza rağmen bilgisayarınız çalışmaya devam edecektir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı