Monitör kapanıp açılıyor

Bens0n

Hectopat
Merhabalar. Laptop kullanıyorum, bir de monitörüm var. Monitörü 1. ekran, laptopu 2. ekran olarak kullanıyorum. Monitörüm eski VGA giriş çıkışlı bir monitör. VGA to HDMI ile bağlayarak kullanıyorum. Valorant'ta bir sorun olmuyor. İnternet tarayıcısında, Discord'da vesaire ekran kararıp 1 saniye sonra açılıyor ve bu olay başladıktan sonra 5-10 saniye aralıklarla devam ediyor. Özellikle belirtmek istediğim nokta, Metin2 oynarken pencere modunda aynı sorunla karşılaşıyorum fakat tam ekrana alınca sorun olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Sorun 2 gündür var.

Çevirici de sorun olabilir belki, başka cihaz varsa farklı şekillerde birbirlerine bağlayıp sorunun tam nerede olduğunu görmen gerekiyor.

Çevirici de sorun olabilir belki, başka cihaz varsa farklı şekillerde birbirlerine bağlayıp sorunun tam nerede olduğunu görmen gerekiyor.
Bugün yenisini sipariş ettim. Biraz ısınıyor fakat aklıma takılan şey, tam ekran yaptığımda neden bir sorun olmazken pencere modunda sorun var

HDMI'da desteklenen bir özellik VGA'da desteklenmiyordur, o arada bug oluşuyordur belki
Bugün yenisini sipariş ettim. Biraz ısınıyor fakat aklıma takılan şey, tam ekran yaptığımda neden bir sorun olmazken pencere modunda sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…