Monitör kapanıp açılıyor

gom

Femtopat
Daha fazla  
Gamepower Bull T10 bugün elime ulaştı ve monitör siyah ekran verip normale dönüp duruyor sonrasında ise sağ en üstte DP ile bağlandığımı gösteren simge çıkıyor, ne yapabilirim veya neden kaynaklanıyordur?

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi ihtimalle kabloda veya bağlantıda sorun var. Kabloyu düzgünce bağladığınızı (hem kasaya hem monitöre) kesinleştirdikten sonra, varsa ekran kartınızdaki diğer HDMI / DisplayPort girişlerini deneyin. Yazılımsal bir sorun olma ihtimalide var. Ekran kartı değiştiğinde ekran gider gelir, fark ettiyseniz ekran kartı güncellemelerinde yaşanan bir olay. Dolayısıyla yazılımsalda olabilir.

Kabloyu kontrol et büyük ihtimal sorum kabloda

Bilgisayarı açtığında oluyorsa çözünürlükle oynadıysan olabilir. Veya dönüştürücü kullanıyosan olabilir. Kasada statik olabilir.

Bu monitörden önce Hdm üzerinden başka bir monitör kullanıyordum ve sadece monitörü değiştirdim şuan kullandığım monitör DP ile bağlı ve tam olarak kablonun takılı olduğundan eminim, bu soruyu sorduktan sonra bir süre daha kullandım ve bu durumu sadece youtube ana sayfasında yaşadığımı fark ettim tabi farklı yerlerde de bu sorun oluyor olabilir ama oyunlarda yaşamadım

Sadece youtube da yaşanması garipmiş. Bu konuda bir bilgim yok. Youtube ayarları açıp baktığımda performansla alakalı yalnızca bu ayarları bulabildim. Siz de ayarlar aynı mı kontrol eder misiniz.

180 hz yerine 165 yaptım sorun çözüldü bunuda çözene kadar youtube kullanabileceğim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…