Monitör kargodan teslim alınırken ne yapılmalı?

berbatine

Decapat
Sipariş vermiş olduğum MSI MAG241C monitörüm muhtemelen yarın Aras kargo tarafından teslim edilecek. Sizce kurye kapıdayken kontrol etmeli miyim yoksa buna gerek yok mu ? Yani herhangi bir sorunda koşulsuz şartsız iade edebilir miyim monitörü ? Genelde kutu hasarlıysa iade almıyorlar diye kulaktan dolma bir bilgiye sahibim bu konuyla ilgili. Son olarak diyelim ki ben bu monitörü aldım ve birkaç gün kullandım ve memnun kalmadım, iade edebiliyor muyum yoksa Hepsiburada kullanılmış ürünü keyfi iade almıyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargoya teslim aldım imzası atmadan önce paketi dışından inceleyin. Eğer görünen bir darbe, yırtık varsa tutanak tutturun. Ancak teslim almadan paketi açamıyorsunuz ve teslim aldıktan sonra kargo ile ilişiğiniz kesiliyor.

Ürün sorunlu çıkarsa da yine iade hakkınız bulunuyor.

Kargoya teslim aldım imzası atmadan önce paketi dışından inceleyin. Eğer görünen bir darbe, yırtık varsa tutanak tutturun. Ancak teslim almadan paketi açamıyorsunuz ve teslim aldıktan sonra kargo ile ilişiğiniz kesiliyor.

Ürün sorunlu çıkarsa da yine iade hakkınız bulunuyor.

Aras kargo çalışanları sağolsun imza bile almıyorlar 😂 Peki ben bu monitörü kurdum vr bir kaç gün kullandım ama hoşuma gitmedi o zaman 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade etmek şansım var mı? Hepsi burada bu konu biraz sığ düşünceli ve kullanılmış ürünü iade almayacaklarını söylüyorlar. Neye dayanarak böyle bir kural koydularsa artık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı