Monitör karşılaştırması

mortalkadir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisi alınır? 144Hz çok mu önemli hem oyun(silah oyunları oynamıyorum ETS 2, NFS, Forza tarzı oyunlar seviyorum) hem ders;

Son düzenleyen: Moderatör:
1500TL'ye 60Hz veya 75Hz'de alınmaz yani. Alınırsa en az 2K olmalı.

Bu arada bir insan gerçekten 144Hz ile 60Hz'in farkını masaüstünde bile hissediyor. Bir oyuncu için gayet gerekli.

Ayrıca 27" 1080P için büyük kalıyor. (60- 65cm gibi bir mesafeden bakılmıyorsa tabii.)

Hocam rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız pek gerek yok. Bence Acer iyidir.
Edit: Single Player olduğu için ve üstteki Acer vs AOC monitör yaptığımızda Acer çıkıyor.

27'' 1080P için yakın mesafeysen pek hoş olmayabilir pikseller gözüküyor diyorlar. Ama mesafen yakın değilse güzeldir.

Ben Asus VP249QGR modelini almayı düşünüyordum, Acer modeli de girdi aklıma sanırım.

Ama alacağım diyorsanız AOC diğer modellerine bakabilrsiniz veya ASUS veya ViewSonic.

yani ?
27" 1080P için yakın mesafeysen pek hoş olmayabilir pikseller gözüküyor diyorlar. Ama mesafen yakın değilse güzeldir.

Hangisini önerirsin kardeşim?

En iyisi ASUS TUF model olan. Hepsinin fiyatı biribirine yakın zaten. O yüzden ASUS TUF modelini öneriyorum. Ayrıca 165 Hz, FreeSync bence kaçmaz hemen al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…