Monitör, kasa, HDD ve SSD önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi; monitör, kasa, HDD ve SSD'ye ihtiyacım var. Şöyle bir sistem dizdim:

msi b150 bazooka 2133 mhz
intel i3 6100 3.7 ghz
kingston hyperx fury black 8gb 2666 mhz
monitör --
kasa --
ssd veya hdd --

Arkadaşlar öncelikle belirteyim HDD ve SSD konularını araştırdım ve SSD'nin daha hızlı fakat daha pahalı olduğunu öğrendim. SSD'nin alanı çok olmamasından ve bütçemin de çok fazla olmamasından dolayı HDD almak biraz daha aklıma yattı fakat bu sefer de HDD'nin SSD'ye oranla çok daha yavaş olmasından dolayı gene kafam karıştı. Monitör ve kasa olayına gelince gene kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum ve şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız 2133MHz RAM desteklediği için 2666MHz almak paranızı çöpe atmaktır. Aynı markanın 2133MHz modelini tercih etmelisiniz. SSD sonradan alınabilir, 7200 RPM HDD almanız daha mantıklı olacaktır. Bütçe belirtirseniz monitör ve kasa önerileri yapabiliriz.

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Monitör için 400-450 tl kasa içinde en fazla 300 tl bir bütçem var. Bilgisayarı oyun oynamak için kullacagım genelde offline oyunlar oynuyacağım ama fps tarzı oyunlarda oynayacağım için ms si düşük olan bir monitör arıyorum.

Monitör olarak Samsung S22D300H, güç kaynaklı bir kasa istiyorsanız Aerocool Strike-X One Adv. 600W, sadece kasa istiyorsanız Corsair Carbide SPEC-02 veya ZALMAN Z11 NEO modelini tercih edebilirsiniz.

Hocam ben biraz korkuyorum çünkü günümün 5-8 saati ekran başında geçiyor ve haliyle güzel bir monitör istiyorum. kasa olarakda 500w alacağım 600w çok fazla.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı