Deniz_Dolunay Femtopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #31 Monitör kırılınca garantiye girmez. Tamir masrafı sıfırı ile aynı fiyatta olur ki zaten tamir ettirmek istesen (Sıfır panel, ekran takılır) panel bulamazsın. En mantıklı çözüm: Yeni bir tane almak. Geçmiş olsun
Monitör kırılınca garantiye girmez. Tamir masrafı sıfırı ile aynı fiyatta olur ki zaten tamir ettirmek istesen (Sıfır panel, ekran takılır) panel bulamazsın. En mantıklı çözüm: Yeni bir tane almak. Geçmiş olsun
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.120 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #33 Panel değiştirmek = 0 monitör almak
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2023 #34 LaloSalamanca dedi: Monitörün kablosu ile oynarken vidası çıktı ve klavyenin üzerine düştü. Bu sorunu kendim çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer monitörünüzün garantisi var ise garantiye yollayın ki kullanıcı hatası diyecekler. En iyisi monitörü çöpe atın ve yeni monitör alın.
LaloSalamanca dedi: Monitörün kablosu ile oynarken vidası çıktı ve klavyenin üzerine düştü. Bu sorunu kendim çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer monitörünüzün garantisi var ise garantiye yollayın ki kullanıcı hatası diyecekler. En iyisi monitörü çöpe atın ve yeni monitör alın.
cyberius Decapat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #35 Yeni monitör almak Technopat sosyal'de konu açmak
LaloSalamanca Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #36 Yeni monitör aldım. Sorun çözüldü.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #37 LaloSalamanca dedi: Yeni monitör aldım. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Tebrikler.
S shimbo Centipat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #38 LaloSalamanca dedi: Monitörün kablosu ile oynarken vidası çıktı ve klavyenin üzerine düştü. Bu sorunu kendim çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yenisini alman şart.
LaloSalamanca dedi: Monitörün kablosu ile oynarken vidası çıktı ve klavyenin üzerine düştü. Bu sorunu kendim çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yenisini alman şart.
M Mr.Malçok Decapat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #39 Yenisini alabilirsinde.. Monitörlerin fiyatı uçmaya devam ediyor, zaten yaşıyorsan orası ayrı bir konu.
Yenisini alabilirsinde.. Monitörlerin fiyatı uçmaya devam ediyor, zaten yaşıyorsan orası ayrı bir konu.
HyperTroll Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #40 LaloSalamanca dedi: Monitörün kablosu ile oynarken vidası çıktı ve klavyenin üzerine düştü. Bu sorunu kendim çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun bir daha başınıza böyle bir durum gelmesin, ekran direk gitmiş sen yapamazsın ya yenisini alacaksınız yada yetkili servis.
LaloSalamanca dedi: Monitörün kablosu ile oynarken vidası çıktı ve klavyenin üzerine düştü. Bu sorunu kendim çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun bir daha başınıza böyle bir durum gelmesin, ekran direk gitmiş sen yapamazsın ya yenisini alacaksınız yada yetkili servis.