ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Oyun oynarken bir anda dondu ve tepki vermedi. Sonra tustan kapattım. O andan beri monitör, klavye ve mouse çalışmıyor. Çözümü nedir?
Oyun oynarken bir anda dondu ve tepki vermedi. Sonra tustan kapattım. O andan beri monitör, klavye ve mouse çalışmıyor. Çözümü nedir?
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #2 ErdemH dedi: Oyun oynarken bir anda dondu ve tepki vermedi. Sonra tustan kapattım. O andan beri monitör, klavye ve mouse çalışmıyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa sorun klavye, mouse ve monitörde değil kasada. Artı 0 Eksi
ErdemH dedi: Oyun oynarken bir anda dondu ve tepki vermedi. Sonra tustan kapattım. O andan beri monitör, klavye ve mouse çalışmıyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa sorun klavye, mouse ve monitörde değil kasada.
KS KS ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 Okan öz dedi: Bana kalırsa sorun klavye, mouse ve monitörde değil kasada. Genişletmek için tıkla... O kısmını bende anladım fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Artı 0 Eksi
Okan öz dedi: Bana kalırsa sorun klavye, mouse ve monitörde değil kasada. Genişletmek için tıkla... O kısmını bende anladım fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #4 ErdemH dedi: O kısmını bende anladım fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz yeni mi eski mi? Veya anakartta herhangi bir ışık yanıyor mu? Artı 0 Eksi
ErdemH dedi: O kısmını bende anladım fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz yeni mi eski mi? Veya anakartta herhangi bir ışık yanıyor mu?
KS KS ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #5 Okan öz dedi: Sisteminiz yeni mi eski mi? Veya anakartta herhangi bir ışık yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... 2 yıl dolmak üzere ve hiçbir ışık yanmiyor anakartta Artı 0 Eksi
Okan öz dedi: Sisteminiz yeni mi eski mi? Veya anakartta herhangi bir ışık yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... 2 yıl dolmak üzere ve hiçbir ışık yanmiyor anakartta