T thewolfter Picopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #21 erkekavcisii dedi: 4 bin para mı? 2010'da kaldınız galiba. Sistem mi? Güldürme beni, sen harbi yağ 10 TL diyecek dönemdesin. Genişletmek için tıkla... 20 bin TL'ye güzel kasalarda toplanabiliyor o kadar da düşmedi ülke.
erkekavcisii dedi: 4 bin para mı? 2010'da kaldınız galiba. Sistem mi? Güldürme beni, sen harbi yağ 10 TL diyecek dönemdesin. Genişletmek için tıkla... 20 bin TL'ye güzel kasalarda toplanabiliyor o kadar da düşmedi ülke.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 30 Ekim 2023 #22 erkekavcisii dedi: 4 bin para mı? 2010'da kaldınız galiba. Sistem mi? Güldürme beni, sen harbi yağ 10 TL diyecek dönemdesin. Genişletmek için tıkla... Sizin durumunuz belki iyi olabilir, 4 bin lira sizin için para olmayabilir fakat bu ülkenin yarısı aylık 11.400TL ile geçiniyor. Bunları hesaba katarak yorum yapmaya özen göstermelisiniz bence.
erkekavcisii dedi: 4 bin para mı? 2010'da kaldınız galiba. Sistem mi? Güldürme beni, sen harbi yağ 10 TL diyecek dönemdesin. Genişletmek için tıkla... Sizin durumunuz belki iyi olabilir, 4 bin lira sizin için para olmayabilir fakat bu ülkenin yarısı aylık 11.400TL ile geçiniyor. Bunları hesaba katarak yorum yapmaya özen göstermelisiniz bence.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.444 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2023 #23 thewolfter dedi: 20 bin TL'ye güzel kasalarda toplanabiliyor o kadar da düşmedi ülke. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sanırım maddi durumu iyi olduğu için garip geliyor konuştuklarımız, empati yapmak lazım. Normal bence ama çok abartıyor.
thewolfter dedi: 20 bin TL'ye güzel kasalarda toplanabiliyor o kadar da düşmedi ülke. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sanırım maddi durumu iyi olduğu için garip geliyor konuştuklarımız, empati yapmak lazım. Normal bence ama çok abartıyor.
T thewolfter Picopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #24 Konu nereden nereye geldi.
A atomicbomb61 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 340 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #25 Beyler benim monitör bu Amazon.com.tr
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.444 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2023 #26 atomicbomb61 dedi: Beyler benim monitör bu Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Sağlam ekranmış hocam. Size önerim budur. Eskisinden bir farkı olmaz hatta daha iyidir.
atomicbomb61 dedi: Beyler benim monitör bu Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Sağlam ekranmış hocam. Size önerim budur. Eskisinden bir farkı olmaz hatta daha iyidir.
A atomicbomb61 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 340 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #27 Katy Perry dedi: Sağlam ekranmış hocam. Size önerim budur. Eskisinden bir farkı olmaz hatta daha iyidir. Genişletmek için tıkla... sağolasınız hocam
Katy Perry dedi: Sağlam ekranmış hocam. Size önerim budur. Eskisinden bir farkı olmaz hatta daha iyidir. Genişletmek için tıkla... sağolasınız hocam
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.444 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2023 #28 atomicbomb61 dedi: Sağ olasınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz ilk attığınız kırılan monitörü bahçeye çıkarıp çekiçle parçalayın hem eğlence olur stres atarsınız .
atomicbomb61 dedi: Sağ olasınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz ilk attığınız kırılan monitörü bahçeye çıkarıp çekiçle parçalayın hem eğlence olur stres atarsınız .
A atomicbomb61 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 340 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #29 Katy Perry dedi: Hocam isterseniz ilk attığınız kırılan monitörü bahçeye çıkarıp çekiçle parçalayın hem eğlence olur stres atarsınız . Genişletmek için tıkla... saklıyim hocam belki hurdaya yada yedek parçaya veririm. Katy Perry dedi: Hocam isterseniz ilk attığınız kırılan monitörü bahçeye çıkarıp çekiçle parçalayın hem eğlence olur stres atarsınız . Genişletmek için tıkla... hocam benim evde bitane laptop var bunun ekranını monitör yapabilirmiyim?
Katy Perry dedi: Hocam isterseniz ilk attığınız kırılan monitörü bahçeye çıkarıp çekiçle parçalayın hem eğlence olur stres atarsınız . Genişletmek için tıkla... saklıyim hocam belki hurdaya yada yedek parçaya veririm. Katy Perry dedi: Hocam isterseniz ilk attığınız kırılan monitörü bahçeye çıkarıp çekiçle parçalayın hem eğlence olur stres atarsınız . Genişletmek için tıkla... hocam benim evde bitane laptop var bunun ekranını monitör yapabilirmiyim?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.444 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2023 #30 atomicbomb61 dedi: hocam benim evde bitane laptop var bunun ekranını monitör yapabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef mümkün değil hocam. Siz 4-5 bin lirayı gözden çıkarıp yeni monitör bakın.
atomicbomb61 dedi: hocam benim evde bitane laptop var bunun ekranını monitör yapabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef mümkün değil hocam. Siz 4-5 bin lirayı gözden çıkarıp yeni monitör bakın.