Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #11 Lskow dedi: Ve bu masaya zaten takılmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaki çıkıntı bozuyor. Masanın arkası boş mu? Yani masanın arka kısmı kapalı mı?
Lskow dedi: Ve bu masaya zaten takılmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaki çıkıntı bozuyor. Masanın arkası boş mu? Yani masanın arka kısmı kapalı mı?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.697 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #12 Shinsoo dedi: Arkadaki çıkıntı bozuyor. Masanın arkası boş mu? Yani masanın arka kısmı kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıntı var o çıkıntıda maalesef masa değişmeden olmuyor. Arkasında duvar var o kadar.
Shinsoo dedi: Arkadaki çıkıntı bozuyor. Masanın arkası boş mu? Yani masanın arka kısmı kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıntı var o çıkıntıda maalesef masa değişmeden olmuyor. Arkasında duvar var o kadar.