ugurgunduz3323
Hectopat
Daha fazla
Monitör üzerindeki USB ler bu kablo olmadan kullanılamıyor mu ki?USB-B Kablosu. Muhtemelen Monitöründe eksta USB portları var. Bu kablonun bir ucunu PC ye diğer ucuna monitöre takarsan monitör üzerindeki portları kullanabilirsin. Şahsen ben kulaklığımı şarj etmek için kullanıyorum. PC kapalıyken bile kulaklığım şarj oluyor ve mouse'umda.
Düzenleme: Veri transferi de yapabilirsin.
Sadece güç aktarımı yapar. Bir USB bellek ile veya kablosuz bir cihazınızı bağladığınızda çalışmaz.Monitör üzerindeki USB ler bu kablo olmadan kullanılamıyor mu ki?
HDMI bağlantısı yetmiyor mu?
ben bağlıyorum fakat çalışıyor her türlü o yüzden sormak sitedim takamsamda usb portlar çalışıyorSadece güç aktarımı yapar. Bir USB bellek ile veya kablosuz bir cihazınızı bağladığınızda çalışmaz.
Zaten çalışmaz demedim. Bir USB bellek taktığınızda mesela veri aktaramazsınız.ben bağlıyorum fakat çalışıyor her türlü o yüzden sormak sitedim takamsamda usb portlar çalışıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.