tekinelarslan Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 72 16 Haziran 2024 #11 muratscd dedi: Thunderbolt 4 Genişletmek için tıkla... İş görür bir şey mi bu
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 3.939 Çözümler 16 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #12 tekinelarslan dedi: İki girişi var birinin yanında şimşek işareti var ne anlama geliyor bilmiyorum. Birinden biri ise yarar herhalde. O zaman ekran resimdeki kablo 2k da 240 hz verir mi? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörde laptop ve kabloda 2.1 hdmi destekli olması lazım tekinelarslan dedi: İş görür bir şey mi bu Genişletmek için tıkla... Evet
tekinelarslan dedi: İki girişi var birinin yanında şimşek işareti var ne anlama geliyor bilmiyorum. Birinden biri ise yarar herhalde. O zaman ekran resimdeki kablo 2k da 240 hz verir mi? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörde laptop ve kabloda 2.1 hdmi destekli olması lazım tekinelarslan dedi: İş görür bir şey mi bu Genişletmek için tıkla... Evet
tekinelarslan Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 72 16 Haziran 2024 #13 muratscd dedi: Monitörde laptop ve kabloda 2.1 hdmi destekli olması lazım Genişletmek için tıkla... Tamam hdmı olmuyor. Peki bir tarafı DisplayPort diğer tarafı typc olan ekran resmindeki kabloyla 2k 240 hz olur mu hocam.
muratscd dedi: Monitörde laptop ve kabloda 2.1 hdmi destekli olması lazım Genişletmek için tıkla... Tamam hdmı olmuyor. Peki bir tarafı DisplayPort diğer tarafı typc olan ekran resmindeki kabloyla 2k 240 hz olur mu hocam.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 3.939 Çözümler 16 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #14 tekinelarslan dedi: Tamam HDMI olmuyor. Peki bir tarafı DisplayPort diğer tarafı typc olan ekran resmindeki kabloyla 2K 240 Hz olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Laptopunun kullanım kılavuzuna bakmanı öneririm bende tam bilmiyorum orada yazar büyük ihtimalle.
tekinelarslan dedi: Tamam HDMI olmuyor. Peki bir tarafı DisplayPort diğer tarafı typc olan ekran resmindeki kabloyla 2K 240 Hz olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Laptopunun kullanım kılavuzuna bakmanı öneririm bende tam bilmiyorum orada yazar büyük ihtimalle.
tekinelarslan Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 72 16 Haziran 2024 #15 muratscd dedi: Laptopunun kullanım kılavuzuna bakmanı öneririm bende tam bilmiyorum orada yazar büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Böyle yazıyor Dosya Ekleri Screenshot_20240616_205427_com.google.android.apps.docs.jpg 79,8 KB · Görüntüleme: 15
muratscd dedi: Laptopunun kullanım kılavuzuna bakmanı öneririm bende tam bilmiyorum orada yazar büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Böyle yazıyor