G gncdgms Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 172 9 Nisan 2020 #11 decanalmond dedi: Fiyat açısından. Genişletmek için tıkla... Peki ses çıkışı olan monitöre kulaklık takıp ses alabiliyor muyuz?
decanalmond dedi: Fiyat açısından. Genişletmek için tıkla... Peki ses çıkışı olan monitöre kulaklık takıp ses alabiliyor muyuz?
decanalmond Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #12 gncdgms dedi: Peki ses çıkışı olan monitöre kulaklık takıp ses alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bu monitöre takılmıyor USB3.0 girişi yok,hem zaten kasaya takıp ses almayacak mısınız?kısaca söyliyeyim ürün fiyat performans ürünü.
gncdgms dedi: Peki ses çıkışı olan monitöre kulaklık takıp ses alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bu monitöre takılmıyor USB3.0 girişi yok,hem zaten kasaya takıp ses almayacak mısınız?kısaca söyliyeyim ürün fiyat performans ürünü.
G gncdgms Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 172 10 Nisan 2020 #13 decanalmond dedi: Bu monitöre takılmıyor USB3.0 girişi yok, hem zaten kasaya takıp ses almayacak mısınız? Kısaca söyliyeyim ürün fiyat performans ürünü. Genişletmek için tıkla... Kasadaki ses parçası mı bozuldu bilmiyorum ama ekranda yüklü ses çıkış aygıtı yok yazıyor. DDU'dan ekran karti Driver'ini silecektim ondan sonra tamamen gitti.
decanalmond dedi: Bu monitöre takılmıyor USB3.0 girişi yok, hem zaten kasaya takıp ses almayacak mısınız? Kısaca söyliyeyim ürün fiyat performans ürünü. Genişletmek için tıkla... Kasadaki ses parçası mı bozuldu bilmiyorum ama ekranda yüklü ses çıkış aygıtı yok yazıyor. DDU'dan ekran karti Driver'ini silecektim ondan sonra tamamen gitti.