C canerxem Femtopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Selam arkadaşlar monitör aldım yeni ve ekranım 10-20 dk sonra mor oldu fakat reset attığımda marka ekranı ve monitörun ayar panelinde renkler mor değil. Kablodan mı kaynaklı? DP ile bağlanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Selam arkadaşlar monitör aldım yeni ve ekranım 10-20 dk sonra mor oldu fakat reset attığımda marka ekranı ve monitörun ayar panelinde renkler mor değil. Kablodan mı kaynaklı? DP ile bağlanıyorum.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.997 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2021 #2 Kabloyu oynatmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS C canerxem Femtopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #3 DarKSaGaa dedi: Kabloyu oynatmayı dene. Genişletmek için tıkla... oynattım düzeltmedi fakat hdmı ya bağladığımda sorun ortadan kalkıyor ama 144 hz alamıyorum bu seferde Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Kabloyu oynatmayı dene. Genişletmek için tıkla... oynattım düzeltmedi fakat hdmı ya bağladığımda sorun ortadan kalkıyor ama 144 hz alamıyorum bu seferde
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 2 Eylül 2021 #4 canerxem dedi: Oynattım düzeltmedi fakat HDMI'ya bağladığımda sorun ortadan kalkıyor ama 144 Hz alamıyorum bu sefer de. Genişletmek için tıkla... Port bozulmuş olabilir başka porta bağlayın düzelmez ise kablo bozuktur. Artı 0 Eksi
canerxem dedi: Oynattım düzeltmedi fakat HDMI'ya bağladığımda sorun ortadan kalkıyor ama 144 Hz alamıyorum bu sefer de. Genişletmek için tıkla... Port bozulmuş olabilir başka porta bağlayın düzelmez ise kablo bozuktur.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.997 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2021 #5 Başka kablo veya port deneme imkanınız var mı? Artı 0 Eksi