Monitör ms değeri nasıl ayarlanır?

Noe

Hectopat
Daha fazla  
Monitörüm VG248 165Hz 0.5ms fakat ms testinde 6 ms çıkıyor 1.5 yıldır 0.5ms kullanıyorum sanıyordum nasıl açabilirim?

Bazı monitörlerin kendi menüsünde ayarı var hocam bakın tepki süresi diye çıkacaktır.
Bu arada şimdi aklıma geldi eğer genel gecikme testi yaptıysanız bütün bilgisayarın ms ini ölçmüş olabilirsiniz hocam çünkü ne kadar menülerinde olsa da ben bir tek Hz ayarlanabiliyor diye biliyorum. Otomatik geliyor yani.

Hocam o sistem ne öyle düştüm
Kendi menüsünde maalesef yok her yeri kurcaladım fakat yok.

Benim monitör de 5ms diye biliyordum 12 çıkıyo

Çözümü bulursan söylersin düzeltiriz inşallah.

Benim monitör de 5ms diye biliyordum 12 çıkıyor.

Çözümü bulursan söylersin düzeltiriz inşallah.

Aynen hocam sRGB diye bir mod var monitörde açınca renk çok kötü oluyor ve ayar değiştiremiyorum.

Bir de G-SYNC kapadım belki ms düzelir diye.

Monitörüm VG248 165Hz 0.5ms fakat ms testinde 6 ms çıkıyor 1.5 yıldır 0.5ms kullanıyorum sanıyordum nasıl açabilirim?
0.5 ms, 1 ms olduğunu iddia eden monitörlerde o değerleri gerçekten alan az zaten.
6 ms fark edilebilecek bir gecikme değil, ortalama bir insanın verebileceği en hızlı refleks 200 ms civarlarında.

Arkadaşım testi yapınca 1ms gösteriyor hocam.

Hocam hem zaten 0.5 ms denilen monitörlerin çoğu GtG Max diye geçer yani en hızlı biçimde 0.5 genel olarak 1 GtG'dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…