Monitör mü alınmalı SSD mi?

ASUS TUF gamig monitörüde vardı o nasıl tam olarak midelini bilmiyorum ama onun fiyatı biraz daha uygundu.
Asus modelinde 144hz var Samsung 165Hz, Lenovo 180Hz olarak belirtilmiş.

ASUS TUF gamig monitörüde vardı o nasıl tam olarak midelini bilmiyorum ama onun fiyatı biraz daha uygundu.
hocam eğer ilk monitör alacağınıza kesin karar verdiyseniz bence yeni bir konu açın max bütçenizi de yazın gelen önerilerden kafanıza yatan monitörü alın.

Hocam eğer ilk monitör alacağınıza kesin karar verdiyseniz bence yeni bir konu açın Max bütçenizi de yazın gelen önerilerden kafanıza yatan monitörü alın.

Tam olarak karar veremedim HDD bana herhangi sorun çıkarır mı sizce eğer bir sorun çıkarmaz diyorsanız ben monitör alacağım.

Tam olarak karar veremedim HDD bana herhangi sorun çıkarır mı sizce eğer bir sorun çıkarmaz diyorsanız ben monitör alacağım.
bu zamana kadar idare etmiş almanız çok sürmez sanırım alana kadar idare eder herhalde bence monitör daha önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…