Monitör mü, ekran kartı mı?

YakupAslan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
köle
Merhaba. Bütçe belirtmeksizin ortalama özelliklerde olacak hangisini seçersem. Şu an kare ViewSonic VA703m monitöre sahibim. Ekran kartı olarak RX550 2 GB var sistemimde. Sizce ilk hangisini değiştirmeliyim? Grafik kalitesi düşük, performansı yüksek veya grafik kalitesi yüksek, performansı düşük oluyor diye çoğu oyunu oynamıyorum şimdilik. Değiştirmeye kalksam ilk hangisinden başlamamı önerirsiniz? 1080p, yüksek ayarlarda olmadığı sürece kaliteli oyunları oynamak istemiyorum. Eğer alırsam RX 570, GTX 1650 veya 1500 TL bandında hangisine param yeterse o ekran kartını alırım. Monitörde kafam karışık. 1000-1500 TL arasında 144Hz 1ms monitörler bulunabiliyor. Bu monitörler sağlıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem güzel bir monitör al

RX570 al eğer zorlayabiliyorsan 1660s almaya çalış. Ekran için pek fikrim yok ama aoc ya da acer öneririm.

Elindeki PSU ve işlemci nedir? İkinci el düşünürsen GTX 1060, RX580, RX590 bakabilirsin.
Gigabyte B450M DS3H
AMD Ryzen 5 1600
Ballistix CL15 2x8GB 16 GB Kit DDR4 3000MHz
Sapphire RX 550 2G
FSP 500 60AHBC
NW 09-09-01 Kasa
İkinci el düşünüyorum. RX 590 veya 580'i şuan için uygun fiyata bulmak imkansız. Ki yokta. Madenciler sömürüyor. Ayrıca Güç kaynağımı değiştirme gibi bir planım var.

GTX 970 varsa ona da bakabilirsin, 4 GB VRAM'i olduğu için pek tercih edilmiyordur madenciler için.

GTX 970 varsa ona da bakabilirsin, 4 GB VRAM'i olduğu için pek tercih edilmiyordur madenciler için.
İleriye dönük olacağını sanmıyorum GTX 970'in . RX 550'yi ilk olarak tercih etmemin sebebi nispeten yeni bir kart olmasıydı.

İleriye dönük olacağını sanmıyorum GTX 970'in . RX 550'yi ilk olarak tercih etmemin sebebi nispeten yeni bir kart olmasıydı.
GTX 1650 de ileriye dönük değil ki. GTX 970 daha güçlü ondan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…