Monitör Mü GTX 1060 3GB Mı?

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Samsung CF390 model Curved monitörüm üretim hatalı olduğu için garantiye gönderdim. Para iadesi alacağım yarın. 925TL geri ödeme yapacaklar.

Şimdi konu şu; 2. El olarak 1060 3GB Gaming X model ekran kartı buldum 1000TL'ye. Hemde kendi şehrimde yani deneyip alabileceğim. Monitörü yeniden alayım mı yoksa önce bu fiyatı kaçırmadan ekran kartını mı alsam? Ekran kartı sadece 5 aylık. Daha 1.5 sene garantisi var. Bende de 750 Tİ var. Bunu 450-500TL'ye satıp üzerine sonra ekleyip monitörü almayı düşündüm. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
900P monitör için sınır bence GTX1050'dir. Fakat 1.000TL ye de o kart çok uygun.
Kartı al diyecem fakat görüntü alabilmek için dönüştürücü kullanacaksın bu da görüntüde kalite düşmesine sebep olacak bence monitörü al. Başta kart mantıklı gelebilir ama kartın VGA girişi yok.

Planların üstünde plan vardır. Ben olsam monitörü alırdım, hem ekran kartının ikinci el alınmasına karşıyım hemde böyle uzun işlere. Ekran kartında ileride bir sorun çıkarda değişim gelirse fatura kimin üzerineyse onun gidip iade alması gerekli bilginiz olsun ücret iadesini.

Allah'ın izni ile bir sıkıntı olmaz bence.
İleride başımın ağrımaması için kartta nelere dikkat etmeliyim?

Bence ekran kartını al. Monitörü sonradan alabilirsin.

Allah'ın izni ile bir sıkıntı olmaz bence.
İleride başımın ağrımaması için kartta nelere dikkat etmeliyim?
İnşallah, ekran kartı alırken şuna şuna dikkat edin diyemem pek bir bilgim yok maalesef ama verdiğim fatura-iade konusu başıma geldiği için aklınızda bulunsun. Alacağınız arkadaşın numarasını, sosyal hesabını falan silmeyin irtibat kurabileceğiniz bağlantılar sağlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…