Monitör nasıl ekran kartına bağlanır?

Zdark

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an Valorant oynarken Görev Yöneticisi'ni açtım ve dikkatimi CPU'nun %80'de olduğunu fark ettim. Normal bir şey diye düşündüm bilgisayarı yeninde başlatınca 30'da 17'de filan geziyor sonra arkadaşımın bana dediğini hatırladım. O da ekran kartın işlemciye bağlı olabilir filan galiba işlemeciye bağlı ekran kartına nasıl bağlayabilirim monitörü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an Valorant oynarken Görev Yöneticisi'ni açtım ve dikkatimi CPU'nun %80'de olduğunu fark ettim. Normal bir şey diye düşündüm bilgisayarı yeninde başlatınca 30'da 17'de filan geziyor sonra arkadaşımın bana dediğini hatırladım. O da ekran kartın işlemciye bağlı olabilir filan galiba işlemeciye bağlı ekran kartına nasıl bağlayabilirim monitörü mü?

Görev Yöneticisi'ni aç ve performans kısmındaki GPU yazılarına bak

Kasanın kırmızı ile işaretli bölgesinde anakart portları olur yani işlemciden görüntüyü bu bölgedeki görüntü portlarından (DisplayPort, HDMI, VGA, DVI, vs.) alırsın.

Mavi ile işaretli kısımda da PCI cihazları olur, ekran kartı da bu bölgededir. Ekran kartından görüntü almak için de bu kısımdaki görüntü portlarını kullanırsın.

1648152414343.png 1648152551267.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı