A aegeus6 Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar benim normal Samsung monitörüm var. PC kapanınca monitör kapanmıyor fişi çekince kapanıyor. Fişimi çeksem direkt yoksa monitörü kapatayım mı? Fişi çeksem monitörün ömrü azalır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
Arkadaşlar benim normal Samsung monitörüm var. PC kapanınca monitör kapanmıyor fişi çekince kapanıyor. Fişimi çeksem direkt yoksa monitörü kapatayım mı? Fişi çeksem monitörün ömrü azalır mı?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 Monitörün kapatma tuşu mu yok?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #3 Yıllardır bilgisayar kullanan birisi olarak monitörlerimi hiç kapatmadım. Bir sorun da yaşamadım. Neden fişini çekiyorsun?
Yıllardır bilgisayar kullanan birisi olarak monitörlerimi hiç kapatmadım. Bir sorun da yaşamadım. Neden fişini çekiyorsun?