L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.553 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, dikey pozisyonda kullandığım monitörün alt kısmını komple kullanıma kapatmak istiyorum. Monitor kare olsun ve ekranın üstüne sabitlensin alt taraf ise hiç yokmuş gibi davranılsın istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, dikey pozisyonda kullandığım monitörün alt kısmını komple kullanıma kapatmak istiyorum. Monitor kare olsun ve ekranın üstüne sabitlensin alt taraf ise hiç yokmuş gibi davranılsın istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?
T Tosunbey Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 555 Çözümler 3 Yer Mersin, Adana 29 Ocak 2025 #2 Tam emin değilim ama nvidia kontrol panelinde bununla ilgili bir ayar vardı sanırım.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.553 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ocak 2025 #3 Tosunbey dedi: Tam emin değilim ama nvidia kontrol panelinde bununla ilgili bir ayar vardı sanırım. Genişletmek için tıkla... Onunla yapılıyor ama dikdörtgeni kareye çevirirken hem aşağıdan hem yukarıdan kesiyor, ben sadece aşağıdan kesmesini istiyorum
Tosunbey dedi: Tam emin değilim ama nvidia kontrol panelinde bununla ilgili bir ayar vardı sanırım. Genişletmek için tıkla... Onunla yapılıyor ama dikdörtgeni kareye çevirirken hem aşağıdan hem yukarıdan kesiyor, ben sadece aşağıdan kesmesini istiyorum
T Tosunbey Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 555 Çözümler 3 Yer Mersin, Adana 29 Ocak 2025 #4 lisra dedi: Onunla yapılıyor ama dikdörtgeni kareye çevirirken hem aşağıdan hem yukarıdan kesiyor, ben sadece aşağıdan kesmesini istiyorum Genişletmek için tıkla... O halde maalesef bir bilgim yok. Ama Display fusion isimli bir uygulama vardı, belki işinize yarar.
lisra dedi: Onunla yapılıyor ama dikdörtgeni kareye çevirirken hem aşağıdan hem yukarıdan kesiyor, ben sadece aşağıdan kesmesini istiyorum Genişletmek için tıkla... O halde maalesef bir bilgim yok. Ama Display fusion isimli bir uygulama vardı, belki işinize yarar.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 Hocam özel çözünürlük ayarı ile yapabilirsiniz sadece.