xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 20 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar, satacağım ama kırılmasın istiyorum en iyi ne ile korurum?
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.555 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 Kendi orjinal kutusu içerisine yerleştirirken köpük içerisine hava dolu baloncuk eklenebilir. Kendi kutusu yoksa göndermek çok riskli.
Kendi orjinal kutusu içerisine yerleştirirken köpük içerisine hava dolu baloncuk eklenebilir. Kendi kutusu yoksa göndermek çok riskli.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.574 Çözümler 91 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 xanax32 dedi: Arkadaşlar, satacağım ama kırılmasın istiyorum en iyi ne ile korurum? Genişletmek için tıkla... Hava dolu baloncuk ile bir karton kutuya koymak yeterli olur hocam. Ancak biraz fazla koymakta yarar var. Kaldı ki kargo eğer yakınsa gene şanslısınız.
xanax32 dedi: Arkadaşlar, satacağım ama kırılmasın istiyorum en iyi ne ile korurum? Genişletmek için tıkla... Hava dolu baloncuk ile bir karton kutuya koymak yeterli olur hocam. Ancak biraz fazla koymakta yarar var. Kaldı ki kargo eğer yakınsa gene şanslısınız.