Reis daha fazla ittirmeme gerek varmı?Kurmuşsunuz işte hocam? Vidaları iyice sık.
Daha fazla ittirmeme gerek varmı çıt diye ses gelecek diyorlardı@858006 Kullanım kılavuzu yok mu? Ayrıca nereyi yapamadığınızı açıklar mısınız?
Dene, daha ilerlemiyorsa tamamdır.Reis daha fazla ittirmeme gerek varmı?
Daha fazla ittirmeme gerek varmı çıt diye ses gelecek diyorlardı
Arkadaşlar şu monitör nasıl kuruluyor? Sinir oldum ya, fotoğraf yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim?
Eki Görüntüle 2511704
Eki Görüntüle 2511705
Daha fazla ittirmeme gerek var mı? Çıt diye ses gelecek diyorlardı.
Valla geldiği gibi kırmak istemiyorum ama şuan kullandım çok fazla ışık sızması var sanki?Dene, daha ilerlemiyorsa tamamdır.
Hocam, ışık sızması her IPS panelde görülebilir ve kamerayla bakıldığında daha belirgin olabilir, bu nedenle sorun teşkil etmez. Siz ölü piksel testi yapın yeterli.Valla geldiği gibi kırmak istemiyorum ama şuan kullandım çok fazla ışık sızması var sanki?
Va panel ama buHocam, ışık sızması her IPS panelde görülebilir ve kamerayla bakıldığında daha belirgin olabilir, bu nedenle sorun teşkil etmez. Siz ölü piksel testi yapın yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.