Monitör Nasıl Temizlenir?

Makaleler
7
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yeni bilgisayar toplattım ve monitör aldım. Monitörü çizmeden nasıl temizlemeliyim?

Sprey önermeyin şu an alamam.
Gözlük temizleme bezi falan olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bilgisayar toplattım ve monitör aldım. Monitörü çizmeden nasıl temizlemeliyim?

Sprey önermeyin şu an alamam.
Gözlük temizleme bezi falan olur mu ?

Teknoloji mağazalarında set olarak küçük şeffaf su olan sprey ve gözlük bezi satılıyor. Onlarla yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gözlük temizleme bezi olur. Ki ben normal toz beziyle alınınca da sorun çıktığını görmedim .[emoji2] Mikrofiber bez de olabilir.

Gözlük bezi veya normal bez olsa ve biraz ıslatsam nemli olsa bir sıkıntı olur mu ?
Şebeke suyuyla yapmanızı tavsiye etmem. Kireç vs. içerdiğinden dolayı genelde cam yüzeylerde iz bırakır. Işık vurmazsa dışarıdan çok belli olmaz. Camsiliniz yok mu evde?

içme suyu ile nemlendiripi temizleyebilirsin.

Vallahi annem televizyonu temizlediği gibi fişini söktükten sonra hatır hutur girişiyor. 1 yıldır daha bir problem çıkmadı.
Monitörün 4. yılı falan galiba. Hala en ufak bir çizik bile yok. Canavar gibi maşallah. Hala annem temizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…