RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.110 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #21 furkan00000 dedi: Tabii ki sıkıntı olursa açtıkları monitörde yenisini getirirler Genişletmek için tıkla... Kargo beklememek için direkt gidip alacağım teşekkürler.
furkan00000 dedi: Tabii ki sıkıntı olursa açtıkları monitörde yenisini getirirler Genişletmek için tıkla... Kargo beklememek için direkt gidip alacağım teşekkürler.
F furkan00000 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #22 RyNx358 dedi: Kargo beklememek için direkt gidip alacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle en iyisini yaparsın hocam şimdiden hayırlı olsun
RyNx358 dedi: Kargo beklememek için direkt gidip alacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle en iyisini yaparsın hocam şimdiden hayırlı olsun
L Literarycrawl Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #23 RyNx358 dedi: Kargo beklememek için direkt gidip alacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İmkanın varsa en sağlıklısı olur çünkü orada ölü piksek var mı yok mu diye kontrol ediyorlar. En azından ölü piksel olduğunda iade ile falan uğraşmazsın.
RyNx358 dedi: Kargo beklememek için direkt gidip alacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İmkanın varsa en sağlıklısı olur çünkü orada ölü piksek var mı yok mu diye kontrol ediyorlar. En azından ölü piksel olduğunda iade ile falan uğraşmazsın.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.110 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #24 Literarycrawl dedi: İmkanın varsa en sağlıklısı olur çünkü orada ölü piksek var mı yok mu diye kontrol ediyorlar. En azından ölü piksel furkan00000 dedi: Aynen öyle en iyisini yaparsın hocam şimdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocalarım 1 tane sorum daha var yanıtlarsanız sevinirim testleri ödemeyi aldıktan sonra mı yapıyorlar yoksa testten sonra mı ödeme yapıyorum.
Literarycrawl dedi: İmkanın varsa en sağlıklısı olur çünkü orada ölü piksek var mı yok mu diye kontrol ediyorlar. En azından ölü piksel furkan00000 dedi: Aynen öyle en iyisini yaparsın hocam şimdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocalarım 1 tane sorum daha var yanıtlarsanız sevinirim testleri ödemeyi aldıktan sonra mı yapıyorlar yoksa testten sonra mı ödeme yapıyorum.
L Literarycrawl Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #25 RyNx358 dedi: Hocalarım 1 tane sorum daha var yanıtlarsanız sevinirim testleri ödemeyi aldıktan sonra mı yapıyorlar yoksa testten sonra mı ödeme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama ödeme en son diye aklımda kalmış.
RyNx358 dedi: Hocalarım 1 tane sorum daha var yanıtlarsanız sevinirim testleri ödemeyi aldıktan sonra mı yapıyorlar yoksa testten sonra mı ödeme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama ödeme en son diye aklımda kalmış.
F furkan00000 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #26 RyNx358 dedi: Hocalarım 1 tane sorum daha var yanıtlarsanız sevinirim testleri ödemeyi aldıktan sonra mı yapıyorlar yoksa testten sonra mı ödeme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ödemeden sonra kanka garantiyi veriyorlar sonra garanti kısmına gidip yaptırıytorsuın
RyNx358 dedi: Hocalarım 1 tane sorum daha var yanıtlarsanız sevinirim testleri ödemeyi aldıktan sonra mı yapıyorlar yoksa testten sonra mı ödeme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ödemeden sonra kanka garantiyi veriyorlar sonra garanti kısmına gidip yaptırıytorsuın