Monitör nereden alınmalı?

Ghost0Fsparta

Femtopat
Daha fazla  
Bugün ASUS ROG STRIX XG259QNS modelini sipariş edeceğim. Hepsiburada kendi satıcısı 15.800 TL'den bugün 17k TL olmuş. İtopya ve N11(betaplusteknoloji) arasında kaldım. İtopya'da 15.300 TL, N11 üzerinde 15.800TL. İtopya daha mantıklı fakat ölü piksel durumunda iade veya değişimde sorun çıkartılar mı? Bugün sipariş edeceğim. Hepsiburada'nın geri 15k civarına düşmesini bekleyemem.

Ölü piksel çıkarsa bundan bahsetmeden normal iade hakkınızı kullanın. Monitörü kurarken yeniden satılabilirliğini bozmayın. Daha önce itopya'dan monitör alıp 1 gün kullanıp ertesi gün iade etmiştim.

Vatan Bilgisayar'da vardı bu monitör'den 16k filandı sanırım. Yaşadığınız şehirde mağazada varsa test edip alın. Bende aynı monitörden aldım 1 ölü piksel çıktı ne garantiye girdi ne de iade aldılar. Ekranın ortasında öyle yeşil ölü piksel yanıyor. Fatura ticari olduğu için THH kabul etmedi. Ben monitörü N11 üzerinden vizyonbilgisayardan aldım. Satıcı sattıkdan sonra ilgilenmiyor bilginize.

Vatan Bilgisayar'da vardı bu monitör'den 16k filandı sanırım. Yaşadığınız şehirde mağazada varsa test edip alın. Bende aynı monitörden aldım 1 ölü piksel çıktı ne garantiye girdi ne de iade aldılar. Ekranın ortasında öyle yeşil ölü piksel yanıyor. Fatura ticari olduğu için THH kabul etmedi. Ben monitörü N11 üzerinden vizyonbilgisayardan aldım. Satıcı sattıkdan sonra ilgilenmiyor bilginize.
sanırım amazondan alacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı